Olet tarkastamassa työpaikkailmoitusta.

Tätä ilmoitusta ei ole julkaistu. Siihen ei voi hakea.

Tule kesäksi töihin Aamulehden toimitukseen

Monimediatoimittajia, taittavia toimittajia, kuvaajia ja graafikoita kesäksi Aamulehteen

Mitä toivomme: Sinulla on jo jonkin verran journalistista kokemusta ja palavaa halua päästä tekemään. Tunnistat uutisvoitot, tarinat sekä ilmiöt ja raivaat kaikki esteet tieltäsi päästäksesi kertomaan sen lukijoillemme. Arvostamme hyvää yleissivistystä.

Mitä tarjoamme: Tule mukaan joukkoon, jossa etsimme kanssasi arkielämän uutiset ja puheenaiheet. Raportoimme ihmisten arjen ja juhlan, kiinnostavat persoonat, nousevat ilmiöt ja menemme sinne, mihin ei yleensä pääse. Kerromme kuvien ja live-lähetysten kautta, mitä ympärillä tapahtuu oli sitten kyse uutisista, kulttuurista tai urheilusta.

Mitä vielä: Meillä jokainen kesätoimittaja pääsee tekemään merkittäviä juttuja tärkeimmistä aiheista, jotka huomataan. Samalla opit, miten jutut myydään lukijoille. Toimituksemme on maksullisen digijournalismin edelläkävijöitä. Toimitusta kiitellään rennosta ja toisia kunnioittavasta ilmapiiristä, jossa taitavat ammattilaiset ruokkivat toistensa kunnianhimoa.

Tarvittaessa lisätietoja antaa toimituspäällikkö Kari Ikonen 0405843731.

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Laita mukaan muutama työnäyte.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Aamulehti

Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa, digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä. Valtakunnallisesti seurattu Aamulehti on Pirkanmaan tavoittavin monimedia ja printissä Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti. Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Tampere

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Tule kesäksi töihin Aamulehden toimitukseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!