Rakennusapulaisia Ouluun

Haemme asiakkaallemme Ouluun

RAKENNUSAPULAISIA

Sinulta odotamme:
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:
- tulityökortti
- aiempi kokemus rakennusalalta

Työ on päivätyötä, ja se alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on rohkea työote ja reipas asenne, laita hakemusta pian, sillä paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä! Liitä hakemukseen CV:si ja kerro osaamisestasi rakennusalalla.

Tässä on loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat saada kokemusta rakennusalalta!

Soita lisätietoja työtä koskien: 0505508682

Hakuaika alkaa:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: miia.oravainen@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!