Rakennuttaja / Projektipäällikkö (Jyväskylä)

Haemme rakennuttajia / projektipäälliköitä Jyväskylään

Rakennuttajan työ pitää sisällään työmaavalvontaa, turvallisuuskoordinointia, suunnitelmien tarkastamista, kokouksien järjestämistä ja tarkastuksia.

Työssä tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä eri sidosryhmien kanssa vastaten sähkönjakeluverkkoprojektien aikataulusta, turvallisuudesta ja laadusta. Tulet työskentelemään niin toimistolla kuin kentälläkin, joten odotamme sinulta B-ajokorttia, omaa autoa sekä matkustusvalmiutta. 

Työsuhde alkaa toukokuussa 2020.

Tarjoamme Sinulle erinomaiset henkilökuntaetuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden urakehitykseen alan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme myös intohimoisen yrityskulttuurin, jossa onnistumme ja opimme yhdessä.

Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Kokemusta sähkönjakeluverkon rakennuttamisesta tai projektinjohdosta vähintään 1 vuosi
  • Kokemusta verkkotietojärjestelmän käytöstä
  • Maakaapeli- ja ilmajohtoverkon rakenteiden tuntemusta

Lisäksi eduksesi on:

  • PG-field osaaminen
  • CaCe osaaminen
  • M-files osaaminen
  • TSU-NIS osaaminen
  • Intohimoinen asenne

Despro Engineering Oy

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa. Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Kannustamme ihmisiä tuomaan ideat esiin, vaikuttamaan aidosti omaan työhönsä ja kehittämään yrityksen toimintaa. Olemme avoimia uusille ideoille, hyödynnämme uutta teknologiaa ja työkaluja sekä kokeilemme uusia tapoja johtaa ja tehdä työtä. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista myös hyvin kokonaisvaltaisesti.

Kysy lisää ja liity joukkueeseemme

Sijainti: Telefoonikuja 40100 Jyväskylä

Heikki Aho

Puhelin: +358 40 637 7911     Sähköposti: heikki.aho@despro.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!