Rakennuttamisen tiimipäällikkö (Mikkeli)

Haemme rakennuttajien tiimille päällikköä Mikkeliin

Tässä tehtävässä pääset johtamaan 5-10 hengen tiimiä vastaten sen onnistumisesta. Tulet toimimaan tiiviisti asiakasrajapinnassa kehittäen kokoajan yhteistyötä ja varmistaen tiimisi toiminnan jatkuminen. Työhösi kuuluu esimiestyö, raportointi, projektinhallinta, kouluttaminen, laskutus ja kehitysprojektit. Tulet osallistumaan myös osittain rakennuttamiseen yhdessä tiimisi kanssa. 

Rakennuttajien työnkuva:

Rakennuttajien työ pitää sisällään työmaavalvontaa, turvallisuuskoordinointia, suunnitelmien tarkastamista, kokouksien järjestämistä ja tarkastuksia.

Rakennuttajat ovat aktiivisesti yhteydessä eri sidosryhmien kanssa vastaten sähkönjakeluverkkoprojektien aikataulusta, turvallisuudesta ja laadusta työskennellen niin toimistolla kuin kentälläkin. 

Työsuhde alkaa huhtikuussa 2020.

Tarjoamme Sinulle erinomaiset henkilökuntaetuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden urakehitykseen alan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme myös intohimoisen yrityskulttuurin, jossa onnistumme ja opimme yhdessä.

Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta sähkönjakeluverkon rakennuttamisesta tai projektinjohdosta vähintään 1 vuosi
 • Kokemusta verkkotietojärjestelmän käytöstä
 • Maakaapeli- ja ilmajohtoverkon rakenteiden tuntemusta
 • Kokemusta esimiestyöstä vähintään 1 vuosi

Lisäksi eduksesi on:

 • PG-field osaaminen
 • CaCe osaaminen
 • M-files osaaminen
 • TSU-NIS osaaminen
 • Intohimoinen asenne
 • Raportointityökalun osaaminen

Despro Engineering Oy

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa. Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Kannustamme ihmisiä tuomaan ideat esiin, vaikuttamaan aidosti omaan työhönsä ja kehittämään yrityksen toimintaa. Olemme avoimia uusille ideoille, hyödynnämme uutta teknologiaa ja työkaluja sekä kokeilemme uusia tapoja johtaa ja tehdä työtä. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista myös hyvin kokonaisvaltaisesti.

Kysy lisää ja liity joukkueeseemme

Sijainti: Raatihuoneenkatu 50100 Mikkeli

Heikki Aho

Puhelin: +358 40 637 7911     Sähköposti: heikki.aho@despro.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!