Rakennuttamispäällikkö

Elenia
Patamäenkatu 7, Tampere
Haku alkaa ja päättyy

Oletko aktiivinen tekijäpersoona, joka vie projektit tuloksellisesti päätökseen? Kykenet päätöksentekoon myös haastavissa tilanteissa? Osaat luoda ja ylläpitää hyviä yhteistyösuhteita kumppanuusverkostossasi?

Haemme Elenialle Tampereelle RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖÄ Rakennuttamispalvelut Länsi -tiimimme vetäjäksi. Tehtävässä vastaat sähkö- ja valokuituprojektien investointiportfolion läpiviennistä tavoitteiden mukaisesti. Toimit budjettivastuullisena tiimin esimiehenä raportoiden yksikönpäällikölle. Tukenasi ovat osaavat ammattilaiset sekä nykyaikaiset verkkotieto- ja raportointijärjestelmät. 

Tiimin vastuulle kuuluvat mm. 

  • Jakeluverkon, sähköasemien ja voimajohtojen investointi- ja kunnossapitoprojektien sekä muiden erillishankkeiden kilpailuttaminen 
  • Palvelumarkkinoiden, urakka- ja hankintamuotojen kehittäminen. Rakentamis- ja kunnossapitotöiden tuoteympäristön kehittäminen, kustannusseuranta sekä yksikköhinnoittelu
  • Rakentamisen sidosryhmäyhteistyö, kumppanuusjohtaminen ja niiden koordinointi sekä yhteisrakentamishankkeiden toimintamallien kehittäminen. 
  • Rakennus- ja kunnossapitotöiden laadun ja tehokkuuden kehittäminen. Projekti- ja kunnossapitourakoitsijoiden SLA:t ja ohjaus sekä uusien urakoitsijoiden perehdyttäminen
  • Jakeluverkkoprojektien käytännön rakennuttaminen ja valvonta asiakaslupausten sekä laatu- ja turvallisuustavoitteiden mukaisesti. 
  • Projektien ja projektiportfolioiden tehokkuuden ja laadun raportointi, seuranta, ohjaus ja kehittäminen

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Haemme aktiivista ja aloitekykyistä tekijää, joka uskaltaa haastaa, kysyä ja tuoda toisia kuunnellen myös omat näkemyksensä perustellusti esille. Olet luontaisesti yhteistyö- ja organisointikykyinen sekä otat rohkeasti työtehtäviisi liittyvää vastuuta. Ymmärrät joustaa oikeissa paikoissa, mutta sinulla on valmiudet perustella näkemyksesi tarvittaessa myös jämäkästi. Tehtävässä menestymistäsi tukee rationaalisuus sekä kyky hallita muuttuvia tilanteita. Sinulle on tuttua laadun ja tehokkuuden mittaaminen sekä pystyt ohjaamaan toimintaa tavoitteiden mukaisesti.

Koulutukseltasi olet sähkövoimatekniikan DI tai AMK-insinööri. Aikaisempi kokemus sähköverkon projektinjohto- ja rakennuttamispalveluista katsotaan eduksi, kuten myös urakointimarkkinoiden ja sopimusrakenteiden tuntemus. Aikaisempaa esimieskokemusta et välttämättä tarvitse, mutta edellytämme valmentavan johtamisen valmiuksia.

 

Energia on arkemme perusta

Olemme kehitysmahdollisuuksia tarjoava, rohkeasti uudistuva ja osaava työyhteisö. Tarjoamme vastuullisen ja haastavan työn mielenkiintoisella alalla sekä hyvät työkaverit. Toiminnan jatkuva kehittäminen on osana jokapäiväistä tekemistämme. Teemme työtä nykyaikaisilla järjestelmillä sekä panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella.

 

Tästä eteenpäin

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 31.10.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta viivyttele hakemuksesi lähettämisessä. Yksikönpäällikkö Jukka Laakso (p. 040 5955366) antaa lisätietoa niin tehtävästä kuin Eleniasta työnantajana.

>> Hae tähän työpaikkaan <<

 

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Lue meistä lisää www.elenia.fi!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!