Raskaan kaluston asentaja

Kaivosteollisuuden parissa yritys on toiminut vuodesta 2018 alkaen. Maanalaisten Kittilän ja Kemin kaivoksien lisäksi toimimme Terrafamen avolouhoksella. Etsimme Kittilän kaivokselle raskaan kaluston asentajaa monipuolisiin kaivoskoneiden korjaus- ja huoltotöihin. Kittilän kaivoksen alueella työskentelee noin 40 kalustoyksikköä, joiden korjaus- ja huoltotoiminnasta olet vastuussa yhdessä muiden asentajien kanssa ja toimit korjaamon vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erityistä ammattitaitoa vaativan toimenkuvan lisäksi…

  • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
  • majoittumisen uusissa tiloissa kaivosalueen lähettyvillä
  • 5 työpäivän ja 5 vapaapäivän työrytmin
  • kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan

Työnantajana tarjoamme henkilökunnallemme laajat työterveyshuollon palvelut, erilaisia liikuntaetuja ja bonuksia terveellisiin elämäntapoihin liittyen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kouluttautumisen ja työkokemuksen myötä.

Työtehtävä ei sovellu henkilöille joilla ei ole aiempaa kokemusta raskaan kaluston parissa työskentelystä. Tehtävässä menestyäksesi sinun täytyy…

  • omata kokemusta raskaan kaluston asentamisesta
  • koulutus raskaan kaluston asennukseen katsotaan eduksi
  • työhön tarttuvan asenteen ja hyvän työmoraalin
  • yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoa

Jätä hakemuksesi työtehtävään sähköisesti tämän lomakkeen kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä voitte kysellä edellä mainittujen lisäksi:

Mika Hartikainen,  työnjohtaja Kittilän kaivos

mika.hartikainen@veljeksettoivanen.fi  puh. 040 552 0075

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Työsuhde-edut

  • Liikuntaedut
  • Laaja työterveyshuolto

Veljekset Toivanen Oy

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi.

Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. 

Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnan laatu on paras käyntikorttimme. Tavoitteenamme on olla toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kittilän kaivos
Jussi Mänty
Aluepäällikkö, Rovaniemi ja Kittilä
puh.  040 552 00 56

 

Saara Paavola
Henkiöstöpäällikkö
puh. 040 83 01 606

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!