Ratkaisuarkkitehti, sovelluskehitys (IT Architect, application architecture)

 

Haemme kasvavaan IT-ammattilaisten joukkoomme ammattimaista ratkaisuarkkitehtia vastaamaan asiantuntijana sisäisille ja ulkoisille asiakkaille tarjottavien sovellusten kehityksestä ja ylläpidosta yhteistyössä liiketoiminnan ja IT-toimittajien kanssa.

Ratkaisuarkkitehdin päävastuut muodostuvat sovellusten ratkaisuarkkitehtuurin suunnittelusta aina tarvittavan ylläpidon mahdollistaviin toteutuksiin. Kehitämme ratkaisuja yhdessä kumppanien kanssa uusien mikroarkkitehtuurimallien mukaisesti ja hyödynnämme muun muassa API-rajapintoja. Työskentelemme hankekohtaisesti joko hyödyntäen ketterää kehitysmenetelmää tai perinteisempää projektimallia. Työntekijämme seuraavat myös mielellään oman alueensa teknologian kehittymistä ja tukevat toisiaan uusien hyvien käytäntöjen käyttöönotossa.

 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

- vähintään viiden vuoden kokemusta sovellusten kehittämisestä

- vahvaa kokemusta arkkitehtuurin kehittämisestä, erityisesti pilvipalveluiden osalta

- kokemusta API suunnittelusta ja mikropalveluarkkitehtuureista

- kehityksen kannalta tärkeiden kielten ja tekniikoiden esim. Javascript, Node.JS, Java -tietokantojen ja -integraatioiden hallintaa

- kykyä tukea ja mentoroida muita sekä varmistaa ketterien tiimen työn laatua

- kykyä sujuvaan viestintään niin suomen kuin englannin kielellä

- kokemusta liiketoimintakriittisten järjestelmien rakentamisesta

 

Katsomme eduksi, jos sinulla on vielä:

- näyttöä vaativista arkkitehtuuriin liittyvissä tehtävistä ja/tai vaikuttajaroolista

- tuntemusta MS Azuresta, Kubernetes & Docker -ratkaisuista

- soveltuva korkeakoulututkinto

- kokemusta liiketoimintaprosessien suunnittelusta ja mallinnuksesta

 

Persoonana olet vahva tiimipelaaja. Kykenet vaikuttamaan. Seuraat mielelläsi teknologian kehittymistä ja haluat pysyä mukana kehityksessä sekä hyödynnät sitä työssäsi.

 

Työ antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua terveyden ja hyvinvointialan toimijan IT-palveluihin Euroopan laajuisessa ympäristössä. Tulet olemaan osa dynaamista ja osaavaa IT-tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla ja sydämellä. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua ja kehittää osaamistasi IT-arkkitehtuurin eri osa-alueilla.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamro kehittää ja uudistaa olemassa olevaa kehitysorganisaatiota tähdäten entistä parempaan ja ketterämpään kykyyn tuoda yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa uusia merkittäviä kehityspalveluita ja ratkaisuja toimialalle.

Puhelin: 020 445 11
Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa

Kiinnostuitko?  Lisätietoa työtehtävästä antaa ProSource, Lasse Pehto, 040 560 8696, lasse.pehto@prosource.fi Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!