Kesätyö / Rautetie 2

Rauten kesätyöpaikat 2020, Matkalaskujen käsittelijä- Raute`s summer jobs

Hae tähän työpaikkaan

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa.

Raute tarjoaa tulevana kesänä 2020 kesätyötä eri alojen opiskelijoille. Haemme harjoittelijaa seuraavaan tehtävään 

Summer Trainee, Matkalaskujen käsittelijä

Olethan oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen ja omaat ahkeran ja reippaan työotteen sekä motivaation oppia uutta. Useimmat kesätyötehtävät edellyttävät työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten johdosta yli 18 -vuoden ikää. Arvostamme tradenomin opintoja ja mielellään sinulla on kokemusta taloushallinnon työstä sekä palkanlaskennasta. 

Tarjoamme sinulle  mielenkiintoisia tehtäviä ja uusia haasteita alansa johtavassa yrityksessä sekä loistavan tilaisuuden työskennellä ja kehittyä yhdessä huippuosaajien kanssa. Tuemme kehittymistäsi kesätyösi jokaisessa vaiheessa. Useat kesätyöntekijämme jatkavat meillä joko seuraavana kesänä, opinnäytetöiden tekijöinä tai erilaisissa hankkeissa.

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikataulusta ja hakemisesta Katja Anttalainen, koordinaattori katja.anttalainen@raute.com, puh. +358 40 481 1246

Lähetä hakemuksesi ja cv:si hakulinkin kautta 28.2.2020 mennessä. 

Työpaikasta lyhyesti

  • Rauten kesätyöpaikat 2020, Matkalaskujen käsittelijä- Raute`s summer jobs, Kesätyö
  • Raute, Rautetie 2
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Raute

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2018 oli 181,0 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2018 lopussa oli 772. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com

Puhelin: 03 829 11
Sähköposti: carees@raute.com
Sijainti: Rautetie 2
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!