Kesätyö / Lankkukuja 3, Kajaani

Rauten kesätyöpaikat 2020 Kajaani, Ohjelmistokehittäjä - Raute`s summer jobs

Hae tähän työpaikkaan

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Raute Kajaani on osa Rautea, Kajaanissa tuotamme älykkäitä mittalaitteita, palveluita ja ohjelmistoja vaneri- ja viiluteollisuuteen.

Raute tarjoaa tulevana kesänä 2020 kesätyötä eri alojen opiskelijoille. Haemme kahta harjoittelijaa seuraavaan tehtävään Kajaaniin

Summer Trainee, Ohjelmistokehittäjä

Ponnistat meillä alkuun online-kursseilla ja henkilökohtaisella opastuksella, joilla kartutat pohjatietojasi teollisuudenalasta ja tuotteistamme. Saat kykyjesi mukaan sopivasti haasteita, vastuuta ja asiantuntijatukea. Pääset hyödyntämään opittuja asioita käytännössä ja kehittämään osaamistasi tuotekehitystiimissämme modernissa työympäristössä. Tutustut englanninkielisiin tehtävämäärityksiin ja tuotat ymmärrettävää tekstiä englanniksi.

Hallitset yhden tai useamman kolmesta tehtäväalueesta:
•    Ohjelmistokehittäjänä tunnet Qt-ympäristön, C++ koodauksen ja Linux-kehittämisen.
•    Web-osaajana tiedät, mitä ovat JavaScript, C# ja SQL, ja osaat käyttää niitä. 
•    Ohjelmistotestaajana sinulle ovat tuttuja Jenkins ja Robot Framework. 
 
Työsi on käytännönläheistä, joten opit jatkuvasti uutta. Kiinnitämme huomiota työssäjaksamiseen ja hyvinvointiin, sillä me välitämme työyhteisöstämme. Uudet ja viihtyisät toimitilat antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä työskentelyyn ja tarjoavat myös hyvät puitteet tiimityöskentelyyn. Emme oleta kaiken olevan sinulle täysin tuttua. Työ opettaa aina tekijänsä. 

Jos haluat tietää lisää työpaikastamme, saat lisätietoja Esko Toloselta, R&D Manager, +358 400 874 183, esko.tolonen@raute.com. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si hakulinkin kautta 1.3.2020 mennessä. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan, mutta haluamme sinut tiimiimme mahdollisimman pian.
 

Työpaikasta lyhyesti

  • Rauten kesätyöpaikat 2020 Kajaani, Ohjelmistokehittäjä - Raute`s summer jobs, Kesätyö
  • Raute, Lankkukuja 3, Kajaani
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Raute

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2017 oli 148,1 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2017 lopussa oli 704. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.

Puhelin: 03 829 11
Sähköposti: carees@raute.com
Sijainti: Lankkukuja 3, Kajaani
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!