Ravitsemistyöntekijöitä Oulun alueelle

Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle keittiötyöntekijöitä/ravitsemistyöntekijöitä.

Ravitsemistyöntekijät/keittiötyöntekijät keskittyvät erilaisiin keittiötyötehtäviin erikokoisilla keittiöillä pienistä päiväkotikeittiöistä suuriin tuotantokeittiöihin. Työssä on mahdollisuus päästä työskentelemään myös yksin, jolloin työtä koskeva vastuu kasvaa. Työ on keikkatyötä, joten kohteet vaihtelevat. Työpäivän aikana ei kuitenkaan vaihdella useassa kohteessa, vaan keikka kohdistuu aina yhteen kohteeseen. Keikan pituudet vaihtelevat 1pv ja useamman päivän välillä (1kk yhdessä kohteessa). 

Onhan sinulla reipas asenne, hygieniapassi ja kokemusta keittiössä työskentelystä.

Jätä hakemus oheiselle hakulomakkeelle tai sähköpostiosoitteeseen: solhenkilostopalvelut@sol.fi

Lisätietoja sähköpostitse: solhenkilostopalvelut@sol.fi tai puhelimitse p. 0505508682

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • hygieniapassi
  • suomenkielen taito
  • reipas asenne
  • kokemus keittiössä työskentelystä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 050 5508682
Sijainti: Oulu

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!