React Developer, Tampere

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Miltä kuulostaisi työ pienessä, hyvää vauhtia kasvavassa ja palkitussa yrityksessä, jossa pääset kiinnostavien ja merkityksellisten projektien pariin ja saat vahvan tuen osaamisesi kehittämiseen?

 

Innostut moderneista teknologioista, ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Hallitset Reactin/Reduxin, ja sinulla joko on jo osaamista Typescriptistä tai valmiudet sen oppimiseen. Arvostamme myös tuntemustasi pilvipalveluista (erityisesti AWS:stä) ja kiinnostusta pilviteknologioita kohtaan. 

Uutena työkaverina odotamme sinulta lisäksi seuraavia asioita:

  • Seuraat mielenkiinnolla oman alan jatkuvaa kehittymistä ja haluat jakaa osaamistasi työyhteisössä

  • Haluat ymmärtää myös asiakkaan tavoitteita ja auttaa asiakkaitamme eteenpäin uudenlaisin ratkaisuin

Nämä asiat ovat meille merkityksellisiä BearIT:llä

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Meillä työskentelee kolmisenkymmentä osaajaa niin Tampereella kuin pääkaupunkiseudulla. 

Kaiken toiminnan pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja. 

Heinäkuussa 2019 meidät valittiin 5. sijalle 100 kiinnostavimman suomalaisen startupin joukosta. Tämän lisäksi olemme Vuoden työnantaja 2017, sekä 7. nopeimmin kasvava suomalainen teknologiayritys (Deloitte: Technology Fast 50 Finland 2017).  Olemme yhdessä ylpeitä näistä saavutuksista, mutta ajattelemme samalla, että tämä on vasta tarinamme alkua, ja tärkeintä on löytää työyhteisöämme rikastavia osaajia, jotka jakavat samansuuntaisen arvopohjan. Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - mm. työntekijöistämme kolmasosa on suorittanut AWS-sertifiointeja. 

Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat ja millaiseen porukkaan meillä pääset. Meille sopii hyvin myös, mikäli haluat työskennellä omalla toiminimelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi hakemuksessasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!