Reippaita postinjakajia kärry/pyöräreiteille

Tervetuloa mukaan Rovaniemen aurinkoisimpaan porukkaan!

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja aktiivisia

PYÖRÄ- JA KÄRRYJAKELIJOITA ROVANIEMEN KESKUSTAAN

määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen (15-20h/vko).

Työ sisältää Postin jakelua joko pyörällä tai kävellen kärryn kanssa. Töitä tehdään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-18 välillä työvuorolistan mukaan.  Palkkaus Medialiiton ja Teollisuusliiton välisen Jakelua koskevan TES:n mukaisesti.

Hakijoilta vaadimme riittävää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomenkielen taitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta jakelusta ja alan koulutusta, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, joten reipas asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakaskohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, joten toivomme tehtävän kannalta hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen yhteistyön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. 

Oletko sinä tuleva iloinen SOL:ilainen ja haluat mukaan tehokkaaseen työtiimiimme? Jos koet tehtäväkuvauksen omaksesi, laita hakemusta tulemaan osoitteessa www.sol.fi/tyonhakijoille. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  

 

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 välillä.

Terhi Kahila, Palveluesimies

Puh. 040 529 8697, terhi.kahila(at)sol.fi

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen työsuhde

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Suomenkieli
  • Huolellisuus
  • Joustavuus
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Aurinkoinen asenne

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405298697
Sähköposti: terhi.kahila@sol.fi
Sijainti: Pohjolankatu 4-6

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!