Säästöpankkiiri - paikallisjohtaja, Huittinen

Oletko yhdistelmä innostuvaa ja innostavaa tiimipelaajaa sekä ainutlaatuisia asiakas- ja työntekijäkokemuksia arvostavaa valmentavaa johtajaa?

Haemme nyt paikallisjohtajaa Huittisten konttoriin valmentamaan säästöpankkiireitamme kohti Suomen parasta henkilökohtaista ja digitaalista asiakaskokemusta.

Odotamme sinulta valmentavaa otetta ja kykyä innostaa ja motivoida. Autat säästöpankkiireitamme löytämään omat vahvuutensa ja hyödyntämään ne menestyksekkäästi asiakkaan parhaaksi. Tuet yksilöiden itseohjautuvuutta ja uusien liiketoimintaprosessien ja toimintatapojen käyttöönottoa sekä kehittämistä. Toimit sillanrakentajana eri liiketoiminta-alueiden ja yhteistyökumppaniverkostomme välillä. Oivallat työn merkityksellisyyden, vastuullisuuden ja aitojen asiakaskohtaamisten arvon. Luoksesi on helppo tulla ja olet vakuuttava esiintyjä sekä taitava verkostoituja.

Etsimme korkeakoulututkinnon tai vankan kokemuksen omaavaa johtajaa, jolla on kokemusta niin henkilöasiakasliiketoiminnan kuin yritysasiakasliiketoiminnan sekä verkostoitumisen parista.

Tarjoamme sinulle osaavan ja innostavan työyhteisön sekä työntekijäkokemuksesta aidosti kiinnostuneen ja suurella sydämellä toimivan yrityksen tuen. Meillä pystyt vaikuttamaan oman toimenkuvasi sisältöön.

Keitä me olemme?

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin.

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! Hae tehtävää 1.11.2020 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätiedot johtava säästöpankkiiri - HR- ja henkilöasiakasliiketoiminta Heini Piitulaiselta puh. 050 412 9240 ti 20.10. klo 15  ̶  16 ja to 29.10. klo 9  ̶  10.

>> Hae tähän työpaikkaan <<

 

Haku alkaa ja päättyy

Aito Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. 

 

Sijainti: Huittinen
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!