Sähköasentaja, Lehto Asunnot Oy, Oulu

Etsimme sähköasentajia kerrostalorakentamiseen urakkaluonteiseen työhön Oulun alueelle.

Työhösi sisältyy kerrostalokohteiden sähkötyöt kokonaisvaltaisesti. Olet monitaitoinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut ammattilainen, joka haluaa työskennellä urakkaluonteisesti. Työmaasi sijaitsevat Oulun talousalueella.

Lehto Asunnot Oy on yksi merkittävimmistä asuntorakentajista Suomessa. Yksikön projektit ovat etupäässä kivi- ja puurakentamisen hankkeita, kuten mm. As. Oy Oulun Marskinpuiston moderni hankekokonaisuus Oulun keskustassa.

Työ edellyttää sähköasentajan koulutusta, alan työkokemusta ja ajokorttia. Työaika on 40h/vko, tehtävä on vakituinen ja palkkaus urakkaluontoinen. 

Toivomme, että sinulta löytyy
- sähköasentajan koulutus
- ammattiylpeyttä työn laadusta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- urakkamiehen vauhtia
- noin viisi vuotta kokemusta asuntorakentamisen työkohteista

Jos haluat lisätietoja?
Voit olla yhteydessä sähkötyönjohtajaamme Erkki Kesälahteen puhelimitse 050 309 7740 tai sähköpostilla erkki.kesalahti@lehto.fi. Pääset osallistumaan hakuun lähettämällä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helpoiten oheisen lomakkeen kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 30.4.2021. Ethän jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 309 7740
Sähköposti: erkki.kesalahti@lehto.fi
Sijainti: Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!