Sähköasentaja / Sähkötöiden johtaja

Teampac on Pohjoismaiden johtava nestepohjaisten lääkinnällisten tuotteiden sopimusvalmistaja. Toimimme asiakkaan luottokumppanina tarjoten terveydenhuollon ratkaisuille sekä hygienia- ja kosmetiikkatuotteille toimivan, kustannustehokkaan tuotantoprosessin testauksineen ja dokumentaatioineen. Jotta asiakkaidemme tuotannolliset haasteet tulevat jatkossakin laadukkaasti voitettua, vahvistamme nyt tuotantomme kunnossapidon joukkoa.

Sähköasentaja / Sähkötöiden johtaja

Haemme tuotannon kunnossapidon vahvistukseksi sähköasentajaa, joka tuotevaihtojen ja muiden asennustöiden lisäksi toimii yrityksen kuusihenkisen asennus- ja kunnossapidon sähkötöiden johtajana. Tuotannossamme on parikymmentä konetta ja tehtäviisi kuuluvat tuotevaihtoihin liittyvien asennustöiden lisäksi laaja-alaisesti huolto-, vianhaku- ja korjaustyöt sekä niiden raportointi. Tulet toimimaan myös asiantuntijana koneinvestoinneissa ja -siirroissa sähköasennusten osalta.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Odotamme sinulta:

  • S2-pätevyyttä
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Lisäksi arvostamme automaatio-osaamista tai osaamista seuraavista: anturitekniikka, PLC-ohjelmointi ja vianhaku, servokäyttöjen ja taajuusmuuttajien parametrointi. Pidät työturvallisuutta tärkeänä ja huolehdit osaltasi sen toteutumisesta. Kansainvälisen työympäristömme ja asiakaskuntamme vuoksi on toivottavaa, että pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Muutama sana meistä

Täällä Loviisan Liljendalissa sinua kollegaksi odottaa 60 hengen osaava porukka. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva toimitilamme tarjoaa työn tekemiselle hyvät puitteet. Saat tueksesi yhdessä viihtyvän, asiansa osaavan työyhteisön, joka hallitsee koko tuotteistusprosessin tuotekehityksestä laadukkaaseen ja tehokkaaseen tuotantoon. Teemme töitä tosissamme mutta rennolla otteella hyvää huumoria unohtamatta! Erinomaisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja tuotteisiimme.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä heinäkuussa antaa Eezy Personnelin Tytti Miskala puh. 040 523 0110 ja 3.8. eteenpäin Jarkko Laine puh. 03 3138 0477.

Lunasta paikkasi ja kerro meille 16.8.2020 mennessä osaamisestasi ja motivaatiostasi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta.

Haku alkaa ja päättyy

Teampac Oy

Teampac Oy on vuonna 1969 perustettu sopimusvalmistaja, joka keskittyy kosmetiikan ja terveydenhuollon ratkaisuihin. Palvelukonseptimme käsittävät niin tuotteistuksen kuin kumppaneidemme tuotannon ulkoistamisvaihtoehdot sekä laajan standardituotteiden tarjonnan. Toimimme ratkaisukeskeisenä kumppanina asiakkaillemme aina tuoteideoinnista toteutukseen. Tarjoamme toimivat ja käytännössä testatut konseptimme ja palvelumme bränditaloille niin kotimaassa kuin muuallakin Euroopassa.

Merkittävimpiä terveydenhuollon tuotteitamme ovat haavanhoitotuotteet, pintojen, instrumenttien ja ihon desinfiointiin tarkoitetut tuotteet sekä lukuisa määrä erilaisia muita nestepohjaisia Medical Device-ratkaisuja. Myös kosmetiikan tuotevalikoimamme on laaja ja sisältää myös sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Sijainti: Dunkatie 4, Liljendal, Loviisa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!