Sähköasentaja

Etsimme sähköasentajia NRC Group Finlandin rakentamisen divisioonaan, sähkörakentamisen yksikköön. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 180 henkilöä.

Tehtäviisi kuuluvat rauta- ja raitioteiden rakentamiseen liittyvien teknisten järjestelmien, ratasähköistys, syöttöasemat, vahvavirtalaitteet sekä ohjaus- ja turvalaitteiden asennustyöt. Sijoittuminen eri tehtäviin arvioidaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Työ on komennustyötä. Työmaat voivat olla esimerkiksi Keravalla, Riihimäellä tai Helsingin alueella, Itä-Suomessa Kotka-Lappeenranta-Imatra välillä tai Seinäjoki-Tampere rataosalla. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppii uutta. 

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto. Olet esimerkiksi sähkö/automaatioasentaja ja sinulla on vähintään henkilöauton ajokortti. Arvostamme kokemusta raitioteiden, rautateiden ja maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä, sähkörata- ja vahvavirtatöistä. 

Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi ja rakentaa rata- ja raitiotieinfraa. 

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Jenni Alapukki, puh. 040 8645 333, jenni.alapukki@nrcgroup.fi tai Mika Keronen, puh. 0408634663, mika.keronen@nrcgroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • sähköasentajan tutkinto
  • automaatioasentajan tutkinto
  • matkustusvalmius

 

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

RC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 0408645333
Sijainti: Helsinki, Kerava, Riihimäki, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Kouvola, Lappeenranta

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!