Sähköinsinööri verkostolaskennan tehtäviin

Haemme SÄHKÖINSINÖÖRIÄ verkostolaskennan tehtäviin vakituiseen työhön.

 

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • VJV-tarkastelut
  • verkon simulointi
  • verkostolaskenta
  • suojausasettelut
  • muut asiantuntijapalvelut

Tulet työskentelemään mm. tuulivoimaprojekteissa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta sähköverkkojen laskentaohjelmista. Sinulla on sähköpuolen diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutustausta ja haluat kehittyä verkostolaskennan huippuammattilaiseksi ja tehdä töitä osana intohimoista kasvuyritystä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja luoda itsellesi unelmarooli infra-alan asiantuntijana. Toivomme, että tuot mukanasi mahtavan persoonasi ja matemaattisen lahjakkuutesi. Jokainen asiantuntijamme on tärkeä osa menestystarinaamme ja liittymällä osaksi tiimiämme pääset rakentamassa tulevaisuuden Infraa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Despro

Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen, uusiutuvan energian ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Haluamme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellämme: olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Täytämme asiakaslupauksemme, palvelemme asiantuntevasti ja joustavasti. Autamme asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa aikataulussa. Meillä on vahva yhteishenki ja mikä parasta: maanantaina on kiva tulla töihin!

Despro on täysin toimivan johdon omistuksessa. Tavoitteemme on olla toimialan paras kumppani asiakkaidemme ja henkilöstön arvioimana. Alueellisten toimistomme kautta palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti.

 

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa – liity joukkoomme!

Sijainti: Autokeskuksentie 8 B, 33960 Pirkkala

Karoliina Tuominen

Puhelin: Puh. 040 358 2540

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!