Sähköisen liikenteen johtava asiantuntija

Sähköisen liikenteen johtavalla asiantuntijaroolilla vastaamme asiakkaidemme kysyntään ja vahvistamme osaamistamme.

Tarjolla on todellinen vaikuttamisen paikka sähköisen liikenteen palveluiden kehitykseen Suomessa. Pääset toteuttamaan yhden Suomen suurimman energiayhtiön sähköisen liikenteen palveluiden kehitystä ja niiden tarjoamista asiakkaillemme. Tehtävässä pääset kehittymään ja näkymään valtakunnallisesti sähköisen liikenteen asiantuntijana.

Tehtävässä vastaat Väreen sähköisen liikenteen liiketoimintamallien, palveluiden ja prosessien kehityksestä sekä palveluiden kaupallistamisesta kuluttajille ja yrityksille. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen Väreen henkilökunta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sopivaa luonnetta ja intohimoa sähköisen liikenteen ratkaisuihin. Etsimme henkilöä, joka on luonteeltaan innovatiivinen, analyyttinen, vahvasti ratkaisukeskeinen sekä sopivan rohkea ja positiivinen. Työskentelet määrätietoisesti ja tavoitehakuisesti. Olet myyntihenkinen ja esiinnyt sekä työskentelet luontevasti asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on aidosti halu palvella asiakkaitamme ja haluat tulla kehittämään Väreen asiakkaille parhaiten soveltuvat ja helposti hankittavat palvelut niin nyt kuin tulevaisuudessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kiinnostusta, hyviä alan verkostoja ja harrastuneisuutta sähköisen liikenteen alalta.

Odotamme sinulta insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antti Martikainen. Yhteydenotot puhelimella p. 044 723 7102 maanantaina 19.10. klo 14–16, torstaina 22.10. klo 14–16 tai tiistaina 27.10. klo 12–14 tai sähköpostilla antti.martikainen@vare.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!