Sähköratasuunnittelija

Haemme sähköratasuunnittelijaa sähkötekniikkaryhmämme Tampereelle tai Riihimäelle. Työskentelet osana sähköratasuunnittelijoiden ryhmää, joka suunnittelee sähkörata toteutuksia raitiotie ja päärataverkon kohteissa.

Odotamme sinulta Autocad osaamista ja avointa mieltä oppia uutta. Sähkötekniikan tai rakennetekniikan tuntemuksen katsomme eduksi. Koulutukseltasi olet joko DI tai AMK-insinööri, tai olet hankkinut vastaavan osaamisen käytännön työssä. Voit siis olla urasi alussa tai jo työelämässä viihtynyt henkilö. 

Olet hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla varustettu, itseohjautuva ja huolellinen tekijä. 

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelun parista tai työmaalta. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena sähköalan asiantuntijana.

Toimitilamme Tampereen rautatieasemalla ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Avoimia paikkoja on useita, jotka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tule mukaan kasvavaan ja nopeasti uudistuvaan yritykseen!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • CAD
  • Rakennetekniikka
  • Sähkötekniikka
  • Suomi
  • Englanti
  • Avoin
  • Tarkka

Työsuhde-edut

  • Eazybreak
  • Lounastuki
  • Etätyö

NRC Group Finland Oy / Jyrki Saarro

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 040 8621064
Sähköposti: jyrki.saarro@vr.fi
Sijainti: Radiokatu 3

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!