Sähkötöidenjohtaja NRC Group Finland

Haemme Sähkötöidenjohtajaa NRC Group Finland rakentamisen divisioonaan sähkörakentamisen yksikköön. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 180 henkilöä. Yksikkömme sijaintipaikka on Riihimäki.

Tehtäviisi kuuluvat sähkötöidenjohtajan vastuut ja tehtävät infrarakentamisen (raideliikenne ja sähköverkot) teknisten järjestelmien rakentamisprojekteissa. Projektit voivat liittyä rataverkon, raitioteiden, kantaverkon sähköasemien tai tietelematiikan sähkölaitteisiin.

Odotamme, että sinulla on sähköalan teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus sekä sähköpätevyys S1.  Tunnet sähkötöidenjohtajan lakisääteiset velvoitteet ja ammattitaitovaatimukset sekä keskeiset määräykset, standardit ja ohjeet. Kokemuksesi raideliikenteen sähköjärjestelmistä, kuten ratasähköistys ja syöttöasemat, katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin. Sijoituspaikkasi voi olla esim. Helsinki, Riihimäki, Tampere, Kouvola.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Jätäthän hakemuksesi 31.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rakennuspäällikkö Vesa Taam, puh. 040 8625 173. Sähköposti vesa.taam@vr.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • S1 sähköpätevyys
  • Sähkövoimatekniikan tutkinto
  • Suomi ja englanti kielitaidot
  • Projektitoiminta
  • Oma-aloitteisuus
  • Innovatiivisuus

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 0408625173
Sähköposti: vesa.taam@nrcgroup.fi
Sijainti: Eteläinen Asemakatu 2 11130 RIIHIMÄKI

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!