Sähköverkkosuunnittelija (Pirkkala)

Haemme sähköverkkosuunnittelijaa Pirkkalan toimistolle. 

Sähköverkkosuunnittelijan työnkuva pitää sisällään 0,4-20 kV jakeluverkkojen sähköistä mitoitusta sekä maastosuunnittelua. Katsomme erityisesti eduksi ilmajohtojen asennus- tai suunnittelukokemuksen. Voit kykyjesi salliessa osallistua myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin, kuten yleissuunnitteluun tai erilaisiin kehityshankkeisiin. Etsimämme henkilö suhtautuu sähköverkkoalaan intohimolla ja haluaa olla mukana kehittämässä omaa sekä yrityksemme toimintaa. Panostamme laadukkaaseen projektinhallintaan ja sujuvaan viestintään.

 

Sähköverkkosuunnittelijana Sinulta toivomme:

  • jo muutaman vuoden kokemusta sähköverkkosuunnittelusta
  • intohimoista asennetta huolehtia asiakkaiden tyytyväisyydestä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja niin talon sisällä kuin asiakkaidemme kanssa toimiessa
  • sähköalan koulutusta
  • matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia
  • intohimoista asennetta toiminnan kehittämistä kohtaan
  • suunnittelujärjestelmien osaamista, kuten Trimble NIS, PG Field, TSU NIS tai ABB Integra

 

Tarjoamme Sinulle erinomaiset henkilökuntaetuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden urakehitykseen alan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme myös intohimoisen yrityskulttuurin, jossa onnistumme ja opimme yhdessä.

Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

 

Lisätiedot:

Sami Laine

Liiketoimintavastaava

Puh. 040 652 6642

sami.laine@despro.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Despro Engineering Oy

Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen, uusiutuvan energian ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Haluamme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellämme: olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Täytämme asiakaslupauksemme, palvelemme asiantuntevasti ja joustavasti. Autamme asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa aikataulussa. Meillä on vahva yhteishenki ja mikä parasta: maanantaina on kiva tulla töihin!

Despro on täysin toimivan johdon omistuksessa. Tavoitteemme on olla toimialan paras kumppani asiakkaidemme ja henkilöstön arvioimana. Alueellisten toimistomme kautta palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti.

 

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa – liity joukkoomme!

 

Sähköposti: sami.laine@despro.fi
Sijainti: Autokeskuksentie 8 B
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!