Sähköverkkosuunnittelija (Lahti)

Haemme sähköverkkosuunnittelijaa Lahteen

Suunnittelutyö pitää sisällään sähköistä suunnittelua, maastosuunnittelua, lupien hankintaa ja sähköisten suunnittelujärjestelmien käyttöä. Työhön kuuluu yhteydenpito maanomistajiin puhelimitse ja paikan päällä suunnittelukohteessa, joten kommunikointi erilaisten ihmisten kanssa on sinulle luontevaa.

Hakemamme henkilö:

  • koulutuksena vähintään sähköalan ammattitutkinto
  • mielellään yli 3 vuoden kokemus sähkönjakeluverkkojen suunnittelusta
  • matkustusvalmius ja B-ajokortti
  • asennuskokemus sähkönjakeluverkon rakentamisesta katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle erinomaiset henkilökuntaetuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden urakehitykseen alan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme myös intohimoisen yrityskulttuurin, jossa onnistumme ja opimme yhdessä.

Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Trimble NIS
  • PG Field
  • sosiaaliset kyvyt
  • halu kehittyä edelleen

Lisäksi eduksesi on:

  • PG

Despro

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa. Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Kannustamme ihmisiä tuomaan ideat esiin, vaikuttamaan aidosti omaan työhönsä ja kehittämään yrityksen toimintaa. Olemme avoimia uusille ideoille, hyödynnämme uutta teknologiaa ja työkaluja sekä kokeilemme uusia tapoja johtaa ja tehdä työtä. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista hyvin kokonaisvaltaisesti. Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

Sijainti: Askonkatu 13, 15100 Lahti

Marko Kivinen

Puhelin: 040 182 8109     Sähköposti: marko.kivinen@despro.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!