Sähköverkon kunnossapitotarkastaja (Alueena koko Suomi)

Haemme sähkönjakeluverkon kunnossapitotarkastajia koko Suomen alueella

Työ pitää sisällään pien- ja keskijänniteverkkojen kunnossapitotarkastuksia ilmajohto- sekä maakaapeliverkoissa ensisijaisesti kesäkaudella. Tarkastuskohteisiin kuuluvat muun muassa pylväsrakenteet, jakokaapit, muuntamot sekä ilmajohtojen jännevälit. Muuntamoiden ja erotinrakenteiden maadoitusmittaukset kuuluvat myös mahdollisesti työnkuvaan. 

Rekrytoimme tehtävään soveltuvia henkilöitä mahdollisimman hyvissä ajoin ennen kesää, joten otathan yhteyttä jos kiinnostuksesi heräsi.

Hakemamme henkilö:

  • koulutuksena vähintään sähköalan ammattitutkinto tai vastaavat tiedot
  • vähintään 3 vuoden kokemus sähkönjakeluverkkojen rakentamisen tai kunnossapitotarkastusten parissa työskentelystä
  • ilmajohtoverkon rakenteiden tunteminen
  • jatkuva matkustusvalmius, oma auto ja B-ajokortti
  • valmiudet maastossa liikkumiseen jalkaisin

Tarjoamme Sinulle erinomaiset henkilökuntaetuudet, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden urakehitykseen alan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme myös intohimoisen yrityskulttuurin, jossa onnistumme ja opimme yhdessä.

Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Trimble NIS
  • PG Field
  • suomen kieli
  • kyky itsenäiseen työhön

Despro

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa. Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Kannustamme ihmisiä tuomaan ideat esiin, vaikuttamaan aidosti omaan työhönsä ja kehittämään yrityksen toimintaa. Olemme avoimia uusille ideoille, hyödynnämme uutta teknologiaa ja työkaluja sekä kokeilemme uusia tapoja johtaa ja tehdä työtä. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista myös hyvin kokonaisvaltaisesti.

Kysy lisää ja liity joukkueeseemme!

 

Sijainti: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Sami Laine

Puhelin: 040 652 6642     Sähköposti: sami.laine@despro.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!