SAM -asiantuntija

Haemme Patrian tietohallintoon Tampereelle

SAM -ASIANTUNTIJAA  

 
Patrian tietohallinnon vastuulla on Patrian tietotekniikkapalvelujen kehitys ja tuki. SAM (Software asset management) -asiantuntijana vastaat Patrian lisenssiomaisuuden hallinnasta sekä ICT -toimittajahallinnasta. Tehtävääsi kuuluvat mm. ohjelmistojen elinkaarenhallinta sekä IT-järjestelmien, palveluiden ja laitteiden hankinnan johtaminen.  Toimit myös SAM -toiminnan ja siihen liittyen prosessien kehittäjänä Patria konsernissa.

Etsimme tehtävään jo vastaavista tehtävistä näyttöjä antanutta henkilöä, joka pystyy roolissaan viemään sekä Patrian toimintamalleja että kollegoiden osaamista uudelle tasolle. Tehtävässä menestyminen vaatii paitsi luontaista tarkkuutta myös hyviä yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 

Sinulla olisi hyvä olla kokemusta
- SAM- prosesseista ja sopimushallinnasta, erityisesti Microsoft, IBM ja Oracle
- auditointiprosessien johtamisesta
- kilpailuttamisesta ja hankintaprojektien läpiviennistä
- kategoria- ja toimittajahallinnasta
 
Lisäksi tehtävässä onnistumista edesauttaa kokemus
- pilvipalveluista
- Open source -ohjelmistoista
- virtualisoinnista
 

Patria panostaa voimakkaasti palvelujensa ja työtapojensa digitalisoitumiseen ja tässä positiossa pääset suoraan toiminnan keskipisteeseen. Meillä saat itsenäisen ja monipuolisen työn mukavassa porukassa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi on Tampereella, Hatanpään valtatie 30. Tehtävää on mahdollista hoitaa myös muilta paikkakunnilta ja olemme tästä valmiita keskustelemaan.

 

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Kiinnostuitko?

Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.personnel.fi viimeistään 5.4.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!