Tuntityö / Oulu

Sairaalahuoltaja

Hae tähän työpaikkaan

Oletko haaveillut työstä mielenkiintoisessa ympäristössä? Kiinnostaako sinua sairaalamaailma, muttet ole vielä päässyt tutustumaan siihen käytännössä?

Jos vastasit näihin kyllä, tämä voi olla sinun työpaikkasi!

Haemme nyt asiakkaallemme sairaalahuoltajia Oulun alueelle.

Sairaalahuoltajan työhön kuuluu siivoamista sairaalan eri tiloissa, kuten yleisillä alueilla, osastoilla, poliklinikoilla ja . Työ on keikkatyötä ja vuoroja voi tehdä omien mahdollisuuksien mukaan. Sairaalahuoltajan työvuorot painottuvat arkipäiviin ja aamuihin, ja päivän aikana työt tehdään yhdessä kohteessa.

Hygieniapassi sekä aiempi siivouskokemus tai -koulutus katsotaan eduksi, mutta jo aurinkoisella, asiakaspalveluhenkisellä ja työtä pelkäämättömällä asenteella pärjää pitkälle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti jo kesän aikana, ja keikkoja voi olla pidempäänkin. Tässä on oiva mahdollisuus sinulle, joka haluat työtä, jonka aikatauluihin voit myös itse vaikuttaa. Jos kiinnostuit paikasta, haethan pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja numerosta 0405302679

Työpaikasta lyhyesti

  • Sairaalahuoltaja, Tuntityö
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Oulu
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: tomi.karjalainen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!