Sairaanhoitopiirin johtaja

Etsimme elinvoimaiseen, tutkimus- ja kehitysmyönteisen ja vahvan osaamisen sairaanhoitopiiriin johtohenkilöä, jolta edellytämme modernia johtamisosaamista sekä hyviä viestintä- ja verkostoitumistaitoja.

Sairaanhoitopiirin johtaja

Johtajana otat vahvan otteen ulkosuhteiden hoitamisesta, laajasta verkottumisesta sekä vastaat henkilöstömme modernista johtamisesta. Huomaat heikot signaalit ympäristössäsi ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia pitkälle tulevaisuuteen.

Ketä etsimme?

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus terveydenhuollon tai kunnallishallinnon alalta. Tehtävässä menestyäksesi talous- ja johtajaosaamisesi tulee olla vahvaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän laajan päivystyksen sairaalassa, joka toimii myös vahvana opetussairaalana. Hyödynnämme vahvasti digitalisaatiota sekä tutkittua tietoa ja sillä johtamista.

Kiinnostuitko työstä ”vuoristosairaalassamme järven rannalla?” Tutustu sairaanhoitopiiriin www.epshp.fi.

Katso koko hakuilmoitus https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitopiirin-johtaja-299477/ ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.8.2020 klo 14.00 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 kuntaa, joissa on asukkaita lähes 200 000. Tehokas toimintamme perustuu osaavaan henkilökuntaan, nykyaikaisiin tiloihin ja teknologisesti korkeatasoisiin laitteisiin. Terveydenhuollon kentän muuttuessa aiomme pysyä ajan hermolla turvataksemme eteläpohjalaisille hyvän ja tasokkaan hoidon.

 

 

Sijainti: Hanneksenrinne 7, Seinäjoki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!