Sales & Customer Service Specialist

Haemme nyt monipuoliseen tehtävään asiakaspalvelun ammattilaista

Sales & Customer Service Specialist

Tärkein tehtäväsi on huolehtia asiakaspalvelun myyntiprosessin laadukkaasta ja tehokkaasta läpimenosta. Hoidat kaiken aina tarjouksen lähettämisestä tilauksen toimittamiseen saakka. Kuulut asiakaspalvelutiimiin, jossa työtehtäviisi kuuluvat mm. tarjousten laatiminen toiminnanohjausjärjestelmässämme, tilauksista, toimituksista ja laskutuksesta huolehtiminen, lähetysten seuraaminen ja myynnin tilastointi. Keskeistä työssäsi on yhteydenpito ulkomailla oleviin asiakkaisiimme, toimittajiimme ja sisäisiin sidosryhmiimme. 

Tehtävä sopii sinulle, jolla pysyy useammatkin samanaikaiset projektit käsissä. Työ vaatii priorisointi- ja organisointikykyä sekä järjestelmällisyyttä. Viet aloitetut asiat laadukkaasti loppuun asti ja varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden pitämällä huolen tarjousten, tilausten ja toimitusten oikea-aikaisuudesta ja laadusta. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen yrityksen menestyksen kannalta ja toimit luontevasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Palvelualttius ja joustavuus näkyy kaikessa tekemisessäsi.

Toivomme, että sinulla on teknistä ja/tai kaupallista koulutusta ja työkokemusta teknisen myynnin tehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön kansainvälisten asiakkuuksiemme vuoksi.

Tarjoamme sinulle

- monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisella toimialalla kansainvälisessä yrityksessä
mahdollisuuden kehittää myyntiä sekä tilaus-toimitusprosessia
vastuullisen tehtävän ammattitaitoisessa ja motivoituneessa työyhteisössä jossa kaveria ei jätetä
erittäin mukavan työyhteisön yrityksessä, jossa panostetaan jatkuvasti henkilöstön hyvinvointiin ja koulutukseen
vakaan työpaikan hyvin hoidetussa yrityksessä

Kiinnostuitko? Onko tämä sinun seuraava urasiirtosi?  Lisätietoja tehtävästä saat Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113. Hae tehtävää viimeistään 16.5., käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä turhaan jätä viime tinkaan.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

Upcast Oy

UPCAST OY on vakavarainen suomalainen metalliteknologian vientiyritys. Toimitamme omaan tuotekehitykseemme perustuvia kuparilankojen ja –putkien UPCAST®-jatkuvavalulinjoja maailmanlaajuisesti. Toimitettavat laitteet valmistetaan  Satakunnassa, Porissa ja niitä on myyty tähän mennessä noin 50 eri maahan.  

Yhtiöllä on työntekijöitä noin 30 ja liikevaihto on 10–15 miljoonaa euroa vuodessa. Olemme alamme markkinajohtaja.

www.upcast.com

 

Sijainti: Pori
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!