Sales Manager

Hei!

Olet lämpimästi tervetullut jättämään hakemuksesi meille oheisen hakulomakkeen kautta. Meitä lämmittää kovasti, että olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä Enfon ammattilaisten kanssa asiakkaidemme liiketoimintahaasteiden ratkomisen parissa.

Jättämäsi tiedot tallentuvat rekrytointijärjestelmäämme ja ovat Enfon rekrytoijien ja rekrytoivan esimiehen käytettävissä Enfoon kohdistuvien rekrytointitarpeiden täyttämiseksi. Voit koska tahansa pyytää meitä poistamaan tietosi järjestelmästämme.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT 

Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 12.8.2020 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa mielellään Sanna Mari Alppivuori (SVP Sales Finland) numerossa +358 50 444 6995 tai sähköpostitse sannamari.alppivuori@enfo.fi. Varmimmin tavoitat hänet 2.7. klo 10-11.30 tai 9.7. klo 9-10.30 tai 11.8. klo 12-13.

Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä! Palaamme sinulle asiaan hakuajan päätyttyä, kiitos jo etukäteen ajastasi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Enfo Oyj

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

enfo.fi

Sijainti: Bertel Jungin aukio 7, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!