Senior Cloud Infrastructure Engineer

Nu söker vi en person med huvudet bland molnen och som älskar AWS.

Enfos Cloud & App Dev-team är en nytänkande cloud-leverantör i Norden. Vi hjälper våra kunder att radikalt omforma sin verksamhet med molnlösningar och tjänster som omfattar hela kedjan från innovation till utveckling och förvaltning. Enfo är en AWS Managed Service Provider Partner, men arbetar även med Google Cloud och Microsoft Azure. Vi har ett specialistteam med certifierade arkitekter, utvecklare och systemadministratörer som levererar råd och skapar lösningar på de ledande molnplattformerna. Nu expanderar vi verksamheten ytterligare och söker därför förstärkning till teamet i form av en senior Cloud Infrastructure Engineer. 

Som senior Cloud Infrastructure Engineer arbetar du med infrastruktur i molnet. Ditt fokusområde är AWS och att skapa det som krävs för att bygga friktionsfria molntjänster. Du har djup kännedom inom ditt teknikområde såsom nätverk, säkerhet och plattformsarkitektur. Du kommer att vara en del av Operations i Cloud Ops-teamet och arbetsuppgifterna består till exempel av att tillsammans med kund sätta upp ramverk i AWS-plattformen och där ifrån hela tiden förbättra våra lösningar med script, automation och kostnadseffektiviseringar. Här finner du, förutom frihet och ansvar, mycket kompetenta personer samt en kreativ och utvecklande miljö i teknisk framkant. Vi jobbar i självstyrande team där vi ansvarar för utveckling av existerande och framtida tjänster.

  • Du kommer till exempel: 
  • arbeta med kreativ problemlösning och gå till botten med problem som uppstår. 
  • arbeta proaktivt med automatisering och optimering i molnet. 
  • arbeta stödjande i projekten genom att samråda med tekniker och utvecklare, både hos kunder och internt. 

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av AWS och som är redo att ta nästa steg i karriären hos ett innovativt och växande företag inom IT-sektorn. Rollen och företaget passar även dig som är nyfiken på internationella samarbeten då du bland annat dagligen kommer arbeta med kollegor i Filippinerna. 

Vi söker dig som

  • har 5 års erfarenhet av AWS och andra molntjänster 
  • har kunskap om Linux och/eller andra relevanta teknikområden. 
  • har en dataingenjörsutbildning eller motsvarande
  • har goda kunskaper i Engelska i tal och skrift. 
  • är proaktiv och lyhörd för vilka tjänster Enfos kunder faktiskt behöver. 
  • är nyfiken, flexibel och lösningsorienterad. Du vill hela tiden hitta nya sätt att effektivisera och automatisera så många delar i projekten som möjligt. 

Om ovanstående beskrivning stämmer in på dig - tveka inte att söka!

Första ansökningsdatum:
Typ av anställning: Tillsvidare

Enfo

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi stödjer våra kunder med olika plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa intelligentare affärsverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och publika molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. Vi är över 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Telefon: 0768545406

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!