Seniorikonsultti

CCEA on muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset ajattelemaan ja tekemään työnsä uudella tavalla. Me määrittelemme muutoksen, suunnittelemme muutoksen läpiviennin ja viemme muutoksen sinnikkäästi käytäntöön. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton.  

Kasvamme vauhdilla ja haemme  

Kokenutta muutoksen läpiviennin osaajaa 

joka on aikaansaava, periksi antamaton, sosiaalisesti kyvykäs, ennakkoluuloton, innostava ja konkreettinen sekä ammattimainen muutosten tekijä. 

Mitä edellytämme sinulta? 

  • Kyvykkyyttä ymmärtää organisaatioihin liittyviä kokonaisuuksia sekä toisaalta valmiutta hoitaa operatiivisiakin muutosten läpiviennin tehtäviä 
  • Erinomaisia sosiaalisia sekä kommunikaatio- ja tiimityötaitoja 
  • Joustavaa työotetta sekä kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin  
  • Kokemusta projektityöskentelystä sekä muutosten suunnittelusta ja läpiviennistä osana muutos- tai projektitiimiä tai muutosprojektin vetäjänä 
  • Ylempää korkeakoulututkintoa 
  • Erinomaista, sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa 
  • Vähintään 5 vuoden työkokemusta 

Tarjoamme mahdollisuuden olla osa merkittäviä muutosten menestystarinoita ja olla mukana rakentamassa Euroopan kovinta muutoksentekijäorganisaatiota. CCEAssa pääset tekemään töitä avoimessa, innostavassa ja eteenpäin pyrkivässä porukassa. Rakennamme yhdessä parasta työkulttuuria ja kannustamme joustaviin työtapoihin. 

Webbisivuillamme kerromme tarkemmin, keitä me olemme ja millainen CCEA on työnantajana. Voit seurata meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä sekä tunnelmiamme Instagramissa #lonttifamily-tunnisteella. 

Näin haet meille: Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.2.2020 mennessä.  

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

CCEA

CCEA on muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset tekemään työnsä ja ajattelemaan uudella tavalla. Me määrittelemme muutoksen, suunnittelemme muutoksen läpiviennin ja viemme muutoksen sinnikkäästi käytäntöön. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton.

Puhelin: 0207 4011 40
Sähköposti: careers@ccea.com
Sijainti: Keilaranta 1, 02150 Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!