Service Delivery Manager

På Enfo hjälper vi våra kunder att radikalt omforma sin verksamhet med hjälp av molnlösningar och tjänster som omfattar hela kedjan från innovation till utveckling och förvaltning. Enfo har ett specialistteam med certifierade arkitekter, utvecklare och systemadministratörer som skapar och levererar lösningar på de ledande molnplattformerna. Nu expanderar vi verksamheten ytterligare och söker därför förstärkning till teamet i form av en engagerad Service Delivery Manager!

Som Service Delivery Manager på Enfo kommer du att jobba nära våra Cloud Care-kunder. Du kommer att vara en tongivande medarbetare för våra driftleveranser, där ständig utveckling och förbättring är en kontinuerlig del av din vardag.

Du kommer att:

  • Vara kontaktpunkt och operativt ansvarig för kunden samt bygga och vidareutveckla en relation med kunden.
  • Matcha kundernas förväntningar med levererade tjänster utifrån avtalet.
  • Ta fram, analysera och presentera rapporter på KPI-nivå.
  • Upprätta handlingsplaner för avtalade servicenivåer.

Vi söker dig som:

  • Har en relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet som projektledare/Service Delivery Manager
  • Har erfarenhet inom ITIL/ITSM, Agile/Scrum samt IT-infrastruktur
  • Är strukturerad, noggrann och ordningsam

Du kanske också har erfarenhet inom: 

  • DevOps 
  • Cloud Environment 

För att trivas i rollen krävs det att du har en grym förmåga att bygga och upprätthålla relationer med kunder och medarbetare. Som person är du lyhörd och kommunikativ, du gillar att ta initiativ och att samarbeta för att hitta den bästa lösningen i alla situationer. Du är flexibel och jobbar proaktiv för att alltid kunna se till kundens och företagets bästa i ditt beslutsfattande.

Om oss:

Enfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi. 

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar. 

Placeringsort: Stockholm 

Ansök mellan och

Enfo

Telefon: 0768545406
Plats: Olof Palmes gata 31
Adress på kartan

Are you sure you want to withdraw this application?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!