Sinustako yrittäjä Digitalkkarit-ketjuumme? (Mikkeli, Etelä-Savo)

MPY Palvelut Oyj
Franchasing
Haku alkaa ja päättyy

Digitalkkarit

Onko sinulle luontaista auttaa ja opastaa ihmisiä laitteiden käytössä?

Hallitset teknisten ongelmien ratkaisun niin tietokoneen kuin muidenkin viihde-elektroniikka laitteiden parissa?

Oletko myyntihenkinen ja ulospäin suuntautunut?

Jos vastasit kyllä ja koet olevasi erinomainen ja teknisesti taitava asiakaspalvelija – saatat olla uusi franchising – yrittäjämme Digitalkkarien innovatiivisessa konseptissa. Digitalkkarina pääset työskentelemään lähellä asiakasta, joko hänen kotonaan tai etäyhteyden avulla, puhelimitse erilaisissa tietokoneiden - tai viihde-elektroniikan käyttöön liittyvissä asioissa.

Toimit aktiivisesti oman toiminta-alueesi (Mikkeli, Etelä-Savo) markkinoinnissa ja luot uusia kontakteja verkottuen yhteistyökumppanien kanssa. Koulutat ja pidät tiivistä yhteistyötä alueesi jälleenmyyjiin, joita ovat alan johtavat kodinkone ketjut. Toimit aktiivisesti myynnin edistämistehtävissä alueellasi.

Liiketoimintamme on kasvussa ja nyt etsimme osaavaan joukkoomme uusia franchising – yrittäjinä toimivia Digitalkkareita.

Digitalkkarit on valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Tarjoamme kokonaisvaltaiset it-ratkaisut sekä kuluttajille että PK - yrityksille. Palvelumme kattavat kaiken mitä asiakkaamme tarvitsevat laitetarpeiden kartoituksesta niiden myyntiin, asennuksiin sekä käytön opastukseen. Huolehdimme myös, että asiakkaan laitteet toimivat moitteettomasti.

Tule menestymään kansamme! Digitalkkarina tulet kehittymään alan todelliseksi ammattilaiseksi ja työskentelemään Suomen suosituimmassa Digitalkkarit-ketjussa!

Lisätietoja Digitalkkari – yrittäjyydestä antaa Juha Ravolainen, juha.ravolainen@mpy.fi / 0440 – 191705.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 21.10.2017 mennessä

Digitalkkarit on MPY Palvelujen omistama valtakunnallinen franchising – ketju.

www.mpy.fi/digitalkkarit

www.franchising.fi

MPY Palvelut Oyj

MPY Palvelut Oyj on suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka visiona on tarjota toimialan parasta asiakaskokemusta ja sen myötä kasvaa Suomen ICT-markkinan kärkitoimijaksi. MPY osti kesäkuussa 2017 ICT- ja liiketoimintateknologiapalveluja tuottavan Net Man Oy:n. Yhdessä Net Manin kanssa MPY tarjoaa kokonaisvaltaiset tietotekniikkapalvelut aina konesalipalveluista tietoverkkoihin ja tietohallintojohtamiseen. Liiketoimintakaupan myötä MPY:n ja Net Manin henkilöstömäärä kasvaa 180 asiantuntijaan ja liikevaihto 30 miljoonaan euroon. MPY ja Net Man palvelevat valtakunnallisesti yhteensä 12 paikkakunnalla Suomessa. www.mpy.fi

Ota yhteyttä:

Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!