Sisustuskirvesmies Ouluun

Etsimme asiakkaallemme Ouluun SISUSTUSKIRVESMIESTÄ 

Oletko kätevä käsistäsi ja silmiäsi hivelee tehty työnjälki? Etsimme asiakkaallemme reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä sesonkiin. 

Työkohteet painottuvat vahinkosaneerauskohteisiin, joten hakijalta toivotaan monipuolista osaamista erilaisista työvaiheista, kuten laatoittamisesta, tapetoinnista, maalauksesta ja levytyksistä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja laajaa osaamista huoneistoremonteista ja sisustukseen liittyvistä remonteista. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tekevälle ja reippaalle työntekijälle löytyy hommia pitemmäksikin aikaa.

Hakijalta toivomme:

- Kokemusta kirvesmiehen tittelillä
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Kykyä työskennellä itsenäisesti
- Rehtiä ja reipasta asennetta
- Aitoa halua tehdä töitä ja kehittää itseään

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi heti! Haastattelemme jo hakuaikana tehtävään sopivat henkilöt. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ruut Savolainen (ruut.savolainen@sol.fi)  puh. 0505508682 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Alan koulutus
  • Työkokemus
  • Työturvallisuuskortti
  • Reipas asenne
  • Oma-aloitteisuus
  • Sorminäppäryys

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0505508682
Sähköposti: ruut.savolainen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!