Sovellusasiantuntija, Mepco-käyttötuki, Accountor HR Solutions Oy

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 245 M€.

Me Accountor Groupiin kuuluvalla Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat etenkin suuret ja keskisuuret kotimaiset yritykset. Ohjelmistoillamme Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita. Olemme siis alallamme johtava toimija ja laadukkaalla palvelulla on suuri merkitys monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen kannalta.

Lue meistä lisää: www.accountor.com

Liiketoimintamme kasvaa nopeasti - haluamme panostaa asiakaspalvelumme vahvistamiseen ja etsimme nyt osaavaa vahvistusta käyttötukipalveluihimme Tampereelle tai Jyväskylään.

SOVELLUSASIANTUNTIJA, Mepco -käyttötuki

Mistä on kyse? Sovellusasiantuntijanamme tehtäviisi kuuluvat Mepco-tuotteidemme tekninen asiakastuki ja asiakaspalvelu. Käsittelet asiakkaidemme sähköisiä palvelupyyntöjä tukiportaalimme kautta sekä puhelimitse. Tukena sinulla on ammattitaitoinen ja mukava kuusihenkinen tiimi, joka istuu Tampereella ja Jyväskylässä. 

Mitä odotamme sinulta? Odotamme, että sinulla löytyy jo osaamista Mepco-järjestelmistä ja sinua motivoi järjestelmäasiantuntijan työ. Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tukityössä pääset syventämään osaamistasi Mepco-tuotteista ja laajentamaan ymmärrystäsi eri järjestelmistä. Lisäksi toivomme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja osaat asettua asiakkaan saappaisiin työssäsi. Englannin tai ruotsin kielitaidosta on hyötyä työssä.

Sovit joukkoomme, jos olet tiimityöskentelijä, jaat mielelläsi osaamista tiimin kesken ja nautit asiakasrajapinnassa tekemisestä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja vastaamme heidän muuttuviin tarpeisiinsa. Siksi on tärkeää, että pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja omaat hyvän priorisointikyvyn.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Me olemme tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle. Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita. Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:

Accountor HR Solutions Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!