Sovellusasiantuntija

Aacon Oy on voimakkaasti kasvava ohjelmistoyritys Kouvolassa. Yritys tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työajanseurantaan, TES-tulkintaan, matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun. Kellokortti.fi -palvelullamme on jo 850 asiakasta ja 25 000 käyttäjää ympäri Suomea.

 

Työntekijöillemme olemme kiinnostava ja kehittyvä IT-alan näköalapaikka.  Monipuolisten ja hyvällä tavalla haastavien työtehtävien lisäksi tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden kehittymiseen sekä uralla etenemiseen.  Työnantajana meille on tärkeää työntekijöidemme tyytyväisyys. Panostamme työhyvinvointiin, -ympäristöön ja -välineisiin, sillä henkilöstö on meillä aina avainasemassa. Haemme kasvavaan joukkoomme Kouvolaan

 

SOVELLUSASIANTUNTIJAA

 

Vahvistamme asiakaspalveluamme sovellusasiantuntijalla, jonka päätehtävänä on toimia Kellokortti.fi-työajanseurantapalvelun asiantuntijatehtävissä. Ensisijaisesti toimit palvelun pääkäyttäjätuessa, jossa vastaat vaativimpiin tukipyyntöihin. Tehtävään kuuluu myös pääkäyttäjien kouluttaminen käyttöönottoprojekteissa. Viihdyt erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja työskentelet sujuvasti niin puhelimessa kuin sähköpostitsekin. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa, jossa sosiaalinen luonteesi ja kyky ratkoa ongelmia auttaa sinua viihtymään tehtävässä.

Odotamme sinulta ymmärrystä palkanlaskennan prosesseista ja niiden liittymisestä yrityksen muihin liiketoiminnanprosesseihin. Hyvän valmiuden tehtävässä toimimiseen antaa talous-/palkkahallinnon koulutus ja käytännön kokemus palkanlaskennan tehtävistä. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää prosesseja ja omaa osaamista sovellusasiantuntijan roolissa. Osaat ratkaista asiakkaiden ongelmia hyödyntämällä valmiita toimintamalleja, mutta ensiarvoisen tärkeää on, että pystyt toimimaan tuloksellisesti myös tilanteissa, joihin ei löydy valmista tapaa toimia.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Henkilönä olet sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi Sinulla on hyvä ja selkeä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito.

Mitä Aaconilla on tarjota sinulle?

- Modernia teknologiaa ja työkaluja
- Itsenäistä ja vastuullista  oman osaamisalueen työtä

- Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alalla

- Motivoituneet ja asiantuntevat kollegat

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel Kouvola, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369. Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 12.4. mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Aacon Oy - Kellokortti.fi

Aacon Oy on voimakkaasti kasvava ohjelmistoyritys Kouvolassa. Yritys tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työajanseurantaan, TES-tulkintaan, matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun. Kellokortti.fi -palvelullamme on jo 850 asiakasta ja 25 000 käyttäjää ympäri Suomea.

 

Työntekijöillemme olemme kiinnostava ja kehittyvä IT-alan näköalapaikka.  Monipuolisten ja hyvällä tavalla haastavien työtehtävien lisäksi tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden kehittymiseen sekä uralla etenemiseen.  Työnantajana meille on tärkeää työntekijöidemme tyytyväisyys. Panostamme työhyvinvointiin, -ympäristöön ja -välineisiin, sillä henkilöstö on meillä aina avainasemassa.

Puhelin: 019 346 440
Sijainti: Keskikatu 11 B
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!