Sovellustestaaja

Haemme kasvavaan joukkoomme Kouvolaan

 

SOVELLUSTESTAAJAA

työskentelemään tuotekehityksessä järjestelmien toiminnan laadun ja käyttöystävällisyyden varmistamiseksi. Vastuullasi testauksen lisäksi on kehittää ja viedä testauksen prosesseja eteenpäin niin, että lopputuloksena on sujuva sekä virheetön käyttökokemus asiakkaalle.  Testauksen lisäksi toimit osana asiakaspalvelutiimiä ja osallistut Kellokortti.fi-palvelun asiakastukeen ja sen kehittämiseen. Viihdyt erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja työskentelet sujuvasti niin puhelimessa kuin sähköpostitsekin. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa, jossa sosiaalinen luonteesi ja kyky ratkoa ongelmia auttaa sinua viihtymään tehtävässä.

Sinulla on jo valmiiksi kokemusta testauksesta tai testausprosesseista. Odotamme sinulta ongelmanratkaisukykyä ja pitkäjänteistä sekä tarkkaa työskentelyä testaus- ja kehitystyön parissa. Viihdyt vastuullisessa sekä välillä nopeatempoisessa työssä ja olet sosiaalinen tiimipelaaja.  Koulutustaustaltasi voit olla IT-alan tradenomi/insinööri ja kenties myös taloushallinnon, erityisesti palkanlaskentaprosesseja osaava henkilö. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä Aaconilla on tarjota sinulle?

  • Moderni teknologia ja työkalut
  • Vapautta ja vastuuta oman osaamisalueen toteuttamiseen
  • Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alalla
  • Motivoituneet kollegat, jotka tekevät töitä pilke silmäkulmassa ja auttavat mielellään
  • Kilpailukykyiset edut

Toimintamme on asiakaslähtöistä ja arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityöskentelytaitoja, joten toivomme sinun täyttävän myös nämä odotuksemme. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävä on vakinainen. Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa Eezy Personnel Kouvola / Liena Silen, puh. 040 482 6770. Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si 12.4. mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Aacon Oy - Kellokortti.fi

Aacon Oy on voimakkaasti kasvava ohjelmistoyritys Kouvolassa. Yritys tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työajanseurantaan, TES-tulkintaan, matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun. Kellokortti.fi -palvelulla on jo 850 asiakasta ja 25 000 käyttäjää ympäri Suomea.

Työntekijöillemme olemme kiinnostava ja kehittyvä IT-alan näköalapaikka.  Monipuolisten ja hyvällä tavalla haastavien työtehtävien lisäksi tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden kehittymiseen sekä uralla etenemiseen.  Työnantajana meille on tärkeää työntekijöidemme tyytyväisyys. Panostamme työhyvinvointiin, -ympäristöön ja -välineisiin, sillä henkilöstö on meillä aina avainasemassa

Sijainti: Keskikatu 11 B, 45100 KOUVOLA
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!