Specialist - IT Infrastructure

Etsimme sisukasta IT-alan asiantuntijaa työskentelemään osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiämme. Tehtävänäsi on toimia asiakkaan etä-, ja tarvittaessa myös lähitukena. Tiimin kanssa sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Me MPY:llä huolehdimme asiakkaidemme IT-ympäristöstä kuin omastamme; toimimme valtakunnallisesti lähellä asiakasta, sisäistämme tarpeet ja löydämme tarkoituksenmukaiset ratkaisut. Tehtävänämme on turvata asiakkaidemme liiketoiminnan keskeytyksetön toiminta.

Aloitamme haastattelut viikolla 13 ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta lähitukitehtävistä
  • Ylläpitokokemusta (Windows-työasemat, käyttäjät, verkkolaitteet ja Windows-palvelimet)
  • Ymmärrystä IT-infrastruktuurista
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Paineensietokykyä häiriötilanteiden selvityksissä
  • B-ajokorttia sekä päivittäistä matkustusvalmiutta asiakkaillamme Oulun alueella (omalla tai yrityksen autolla)
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä positiivista palveluasennetta
  • Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja yhteistyöhenkisyyttä. Osaat huomioida erilaiset mielipiteet ja näkemykset työssäsi, sekä pystyt toimimaan niin itsenäisesti, kuin myös osana työryhmää. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä.

Työpäiväsi kuluu asiakkaiden häiriö- ja palvelupyyntöjen suorittamisessa etänä ja myös tarvittaessa asiakkaan tiloissa lähitukena.

Älä epäröi hakea, vaikka olisit vielä IT-urasi alkuvaiheilla tai mikäli jokin osaamisalue jäi puuttumaan. MPY tarjoaa laajat koulutusmahdollisuudet kehittymisellesi. Työkokemuksen kertyessä MPY:llä, voit kouluttautua ja kehittyä myös vaativampiin palvelin-, verkko-, ja pilviteknologioiden tukitehtäviin.

Miksi kannattaa tulla meille?

MPY:n oman jengin ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan täällä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus, palkkatoive ja ansioluettelo alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa 29.3 - 9.4 ja 19 - 30.4: Henri Piirto, 040-1720912, henri.piirto@mpy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Alasintie 10, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!