Specialist / Senior Specialist - IT Infrastructure

Etsimme Ouluun sisukasta IT-alan asiantuntijaa työskentelemään osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiämme. 

Me MPY:llä huolehdimme asiakkaidemme IT-ympäristöstä kuin omastamme: toimimme valtakunnallisesti lähellä asiakasta ja löydämme tarkoituksenmukaiset ratkaisut. MPY Yrityspalvelut Oyj tarjoaa yrityksille tietohallintopalveluiden lisäksi pilvipalvelut ja palvelinratkaisut, tietoliikenne- ja puhepalvelut, laitteet ja loppukäyttäjätuen, tietotyön palvelut sekä kattavat tietoturvapalvelut yrityskohtaisesti räätälöitynä. Tehtävänämme on turvata asiakkaidemme liiketoiminnan keskeytyksetön toiminta. Asiantuntijatiimimme kanssa sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihimme!

Työpäiväsi kuluvat seuraavien teknologioiden parissa:

 • Windows-palvelimet
 • Varmistusratkaisut
 • PowerShell
 • Microsoft M365 & O365
 • Virtualisointi: VMware, Hyper-V
 • Tietoliikenneteknologiat: FW, LAN, WLAN

Toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta palvelinteknologioista
 • Laaja-alaista ymmärrystä IT-infrastruktuurista ja sen kehittämisestä
 • Kykyä tuottaa teknistä dokumentaatiota
 • Asiakaslähtöistä toimintatapaa
 • Tiimityöskentelytaitoja ja pystyt jakamaan osaamistasi aktiivisesti muille tiimiläisille
 • Paineensietokykyä häiriötilanteiden selvityksissä
 • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja positiivista palveluasennetta
 • Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja yhteistyöhenkisyyttä. Osaat huomioida erilaiset mielipiteet ja näkemykset työssäsi, sekä pystyt toimimaan niin itsenäisesti, kuin myös osana työryhmää. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä.

Lisäksi luemme eduksi kokemuksen pilviteknologioista, palvelin- ja tallennusratkaisuista, tietokantapalveluista, Linux-palvelimista sekä sertifioinneista yllämainituista.

Senior Specialist -hakijalta odotamme vahvoja näyttöjä yllämainituista teknologioista, mutta työtehtäväsi määräytyvät osaamistasosi mukaan. Älä epäröi hakea, mikäli jokin osaamisalue jäi puuttumaan. MPY tarjoaa laajat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet - työkokemuksen kertyessä MPY:llä voit kouluttautua ja kehittyä myös vaativampiin palvelin-, verkko- ja pilviteknologioiden tukitehtäviin.

Miksi kannattaa tulla meille? Mielekäs työ ja aidot ihmiset - ei niin vaikeita asioita!

“MPY:llä annetaan vapautta ja uskotaan meihin ja meidän osaamiseemme. Meillä kuunnellaan työntekijöitä ja annetaan mahdollisuus kasvaa yhtiön sisällä." 

MPY:n oman jengin ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. MPY:llä monipuolinen työ tempaisee mukaansa - kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi sekä halutessasi myös nostamaan osaamistasi uudelle tasolle. Mikäli ura MPY:llä kiinnostaa, tarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan täällä. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkin kautta viimeistään 9.5.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Piirto (040-1720912, henri.piirto@mpy.fi) ajalla 6.4.- 9.4. sekä 19.4.- 7.5.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on kasvava tietohallintojohtamisen ja teknologiapalveluiden asiantuntijayritys. MPY:n juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme rakentaneet kotimaisia palveluja jo 130 vuoden ajan ja uudistuneet tietoliikenneyhtiöstä dynaamiseksi tietohallinnon ja ICT-palvelujen huippuosaajaksi, joka auttaa asiakkaitaan vahvistamaan liiketoimintaansa ja menestymään tietotekniikan avulla.

Palvelemme tällä hetkellä useilla paikkakunnilla Suomessa. Toimimme asiakkaitamme lähellä ja meille asiakas tulee ennen euroja. Lisätietoja tavastamme toimia saat suoraan asiakkailtamme.

MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Yrityspalvelut Oyj  ja MPY Telecom Oyj.

Meille MPY:läisyys tarkoittaa yhteen hiileen puhaltamista, yhteisten tavoitteiden eteen. Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja jokaisella on tärkeä rooli yhteisen hyvän rakentamisessa. MPY:llä työskentelee yli 160 alan asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla ja kasvamme jatkuvasti. Olemme erityisen ylpeitä pitkistä asiakassuhteista ja monipuolisesta palvelutarjoomasta sekä yli 130 vuotisesta historiastamme. Ketteränä ja keskisuurena toimijana tarjoamme monipuolisia tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa. Tule kanssamme rakentamaan parempaa huomista IT:n keinoin. Arvomme ohjaavat toimintaa arjessamme ja niitä ovat välittäminen, asiakaskeskeisyys ja läpinäkyvyys. 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Alasintie 10
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!