Specialist inom Systemintegration i Malmö

Enfo i Malmö är en fantastiskt inspirerande och kreativ arbetsplats, vi är specialister var och en av oss inom olika områden som ligger i teknikens framkant.

Nu har Enfo och DU ett gyllene tillfälle att växa inom integration på produkterna Axway B2Bi och Sentinel men även inom API Management och XIB. Vi har idag både utvecklings- och förvaltningsåtaganden och vi ser en fantastisk potential till att kunna hjälpa betydligt fler kunder i Norden framgent. Vi söker dig som gillar att arbeta i team och som är vetgirig på teknik. Belöningen blir en unik och eftertraktad specialisering som endast ett fåtal på marknaden besitter.Vi söker DIG som vill utvecklas och växa inom integrationsplattformen Axway:

För att lyckas i rollen ska du ha arbetat med utveckling och systemintegration i minst två år. Du vill  lära dig produkten Axway och vill arbeta med kundprojekt, integrationsanpassningar samt integrationsutveckling.

 

Lämplig bakgrund:

Systemintegration, gärna i Axways produkter. Programmeringsbakgrund är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i engelska.

* Systemvetare / Infrastrukturtekniker

* Kännedom kring tex XML, EDIFACT, SOAP/REST, API-Management

* Erfarenhet av arbete i Linux eller Unix

* Kunskap inom Databashantering

Arbetsuppgifter:

Dialog med kunder, kravfångst, konfigurera hämtning och leverans av meddelanden i integrationsplattformen, mappa mellan olika format, applicera övervakning, driftsätta integrationer samt delta i 3rd line support för redan produktionssatta integrationer. Axway-teamet kommer ta sig an uppgraderingar av kunders Axway-installationer, hjälpa kunder med installationer och konfigurationer av nya Axway-miljöer, utveckla kunders integrationer samt förvalta kunders Axway-miljöer.

Någon resdag i månaden förekommer. Beredskapsersättning och övertidsersättning ingår så goda förtjänstmöjligheter finns för den som är beredd att kavla upp ärmarna.

Gruppen:

Gruppen består av en chef och en Service Delivery manager samt av två seniora utvecklare med mycket goda kunskaper inom integration och Axways produkter och vi vill bli fler.

Dina möjligheter:

Axway-teamet har som ambition att växa och att vi skall ta oss an flertalet av Axways kunder i Norden, inte bara inom klassisk integration utan även inom API Management och kanske även andra områden. Enfo är partner med och arbetar aktivt med flera integrationsleverantörer: IBM, Microsoft, TIBCO, AWS, Mulesoft och Axway. Det finns god möjlighet att prova på andra produkter ifrån våra partners. Du kommer att arbeta gemensamt i teamleverans med korta beslutsvägar och lokal närhet till team, SDM och chefen.

Om Enfo:

Enfo är ett Nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven affärstransformation. Vi bidrar med specialistkunskap kring olika IT-plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa en intelligentare affärs- och industriverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och offentliga molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar samt stödjer kunder i att lyckas i deras transformation. Vi är över 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen. 

https://www.enfo.se/Kunder

Ansökan:

Vänligen ansök genom att registrera ditt CV samt med kort personlig motivering via länk. Vi kan inte hantera ansökningar som mailas in. Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande.För mer information vänligen kontakta Enfo Talent Acquisition Manager Omar Burazerovic på telefon 0768-933870. Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

OBS Vi undanber oss vänligt och bestämt från vidare kontakt av rekryteringsfirmor och annonssäljare då vi numera har ett internt rekryteringsteam och en vald strategi kring denna och framtida rekryteringar.

 

Apply between and
Address on map

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!