Spontanansökan till Fondia

Fondia ska förändra branschen. Vi är Nordens största affärjuristbyrå med verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum. Tillsammans är vi juristerna med en förkärlek till det digitala som förstår att traditioner är till för att brytas – till förmån för nya idéer och nya generationer. Vår filosofi är enkel. Vi är en affärsjuridisk byrå som alltsedan starten har arbetat för effektivare affärer med stöd av tekniska juridiska lösningar i framkant. Med hjälp av välfyllda digitala plattformar, snarare än innehållslösa visioner om digitalisering, hjälper vi våra kunder att förenkla juridiken. På riktigt.

Vi månar verkligen om varandra, arbetar tillsammans, hjälper och stöttar varandra. Det är därför viktigt att du är en sann lagspelare. För att passa in hos oss måste du vara prestigelös, trevlig, redo att ta ansvar och uppskatta att bidra. Vi är i en stark tillväxtfas, vilket innebär att vi ständigt tar kontakt med och träffar nya kunder. Du ska vara öppen för försäljning och våga ta nya kundkontakter. Vidare bör du vara nyfiken, engagerad, full av energi och drivkraft och tycka om ditt arbete som konsult. Hos oss har du balanserade arbetsdagar. Det är viktigt. Vi är nämligen måna om att du kan kombinera arbete och det privata livet på bästa sätt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi söker alltid efter fler medarbetare både till kontoret i Göteborg och i Stockholm. Om du har en juristexamen i bagaget, juridisk erfarenhet och dessutom är orädd, intresserad av affärer, prestigelös och vill omges av en puls med härliga jurister, tycker vi att du ska skicka din spontanansökan bestående av CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet. Alldeles oavsett om du är nyutexaminerad eller har lång och spännande arbetslivserfarenhet ser vi lika mycket fram emot din ansökan.

Första ansökningsdatum:
Logo

Spontanansökan till Fondia

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!