Supply Chain Specialist, trainee

Tamro
Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
määräaikainen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme kahta reipasta ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Tamro Suomen Supply Chain Services tiimiin Vantaalle.

Toimit kesälomien ajan tiimissä sijaisena ja apuna erilaisissa toimitusketjun hallintaan liittyvissä tehtävissä ja vastaat Tamron asiakkaiden palvelupyyntöihin. Työnkuvaan kuuluu mm. varastotasojen seuraaminen, saatavuudesta huolehtiminen ja ostotilauksien tekeminen. Teet myös muita lääkelogistiikkaan ja toimitusketjun laatuun liittyviä tehtäviä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen, toimitusketjun hallinnan/logistiikan tai farmasian alan koulutus. Kesätyö ei edellytä kuitenkaan valmista tutkintoa näiltä aloilta.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja olet näppärä käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä. Omaksut myös nopeasti uusia asioita ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Katsomme aiemman kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyön, jossa pääset kartuttaman työkokemusta sekä toimimaan tärkeässä roolissa terveys- ja hyvinvointituotteiden toimitusketjun keskiössä. Työsuhde on noin 3 kk ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Lehtiniemi (050-599 0273) tiistaina 23.2. klo 12-13, perjantaina 26.2. klo 9-11 tai maanantaina 1.3. klo 12-13.

 

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 7.3.2021. 

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Järjestelmien käyttökokemusta (ERP, muut)
  • Englanti
  • Suomi
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja
  • Hyviä tiimityötaitoja

Lisäksi eduksesi on:

  • Toimitusketjuosaaminen
  • Aiempi kokemus
  • Oma-aloitteisuus
  • Nopea omaksumiskyky

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!