Suunnittelija, kytkinlaitos ja sähköasemat

Etsimme kytkinlaitos / sähköasemasuunnittelijaa suunnitteluryhmäämme Riihimäelle, Tampereella tai Ouluun. Tehtäviisi kuuluu rakentamisprojektien kytkinlaitos ja sähköasemien suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät rakentamisen liiketoiminnassa. Rakentamisprojektit voi liittyä raideliikenteen sähköistyshankkeisiin tai verkkoyhtiöiden sähköasemahankkeisiin.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Sähkövoimatekniikan tai automaatiotekniikan tutkinto
 • Insinööri tai diplomi-insinööri
 • englanti
 • suomi
 • Oma-aloitteisuus
 • Hyvät vuorovaikutustaidot
 • Ratkaisukeskeisyys
 • Asiakaslähtöisyys

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutusta.  Arvostamme sähkö- ja/tai rakennetekniikan tuntemusta ja CAD-osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta ja suomen- sekä englanninkielen taitoa. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan koulutuksesta ja perehdyttämisestä. Olet oma-aloitteinen ja kehittämisorientoitunut. Olet ratkaisukeskeinen sekä huolellinen ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa.

Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena kytkinlaitos- ja sähköasemien rakentamisprojekteissa yhdessä ammattatitaitoisten ja motivoituneiden työkaverien kanssa mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa rakentamisprojekteissa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta. Saat hyvän ammatillisen tuen kollegoiltasi suunnitteluryhmässä.

 Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta ja infra-alan rakentamisprojekteista.

Työsuhde-edut

 • Työsuhdematkalippu
 • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
 • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
 • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 040 862 5173
Sähköposti: vesa.taam@nrcgroup.fi
Sijainti: Oulu, Riihimäki, Tampere

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!