Suunnittelupäällikkö

Haemme Tampereelle Sunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -tiimimme vetäjäksi

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtävässä vastaat sähkö- ja valokuituverkkoprojektien suunnittelusta sekä Elenian verkko- ja paikkatietojen laadusta ja hallinnasta. Lisäksi varmistat, että projektit suunnitellaan oikea-aikaisesti teknistaloudelliset reunaehdot sekä asiakas- ja sidosryhmätarpeet huomioiden. Tukenasi ovat osaavat ammattilaiset sekä nykyaikaiset verkonhallintajärjestelmät. Ohjauksessasi oleva tiimi varmistaa, että luotettava, ajantasainen sekä yhtenäinen verkkotieto mahdollistaa laadukkaan palvelun tuottamisen asiakkaillemme. 

Osa työtäsi on uusien toimintamallien kehittäminen ja prosessien ohjausryhmätyöskentely. Tehtäviisi kuuluvat myös Elenia Säävarma- ja valokuituprojektien rakennuttamisen sekä materiaalikehityksen tekniset tukitehtävät.  Toimit budjettivastuullisena suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -tiimin esimiehenä sekä Hankinnat ja rakennuttaminen liiketoimintayksikön johtotiimin jäsenenä.  Raportoit hankinta- ja rakennuttamisjohtajalle. 


Oikean osaajan tunnusmerkit

Arvostamme kokemusta sähköverkon suunnittelusta tai vastaavista tehtävistä urakoinnissa. Olet luontaisesti yhteistyö- ja organisointikykyinen sekä otat rohkeasti työtehtäviisi liittyvää vastuuta. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja tavoitteellinen sekä kykenet päätöksentekoon haastavissakin tilanteissa. Työskentelet mielelläsi tehtävissä, joissa olet vastuussa suuremmista kokonaisuuksista ja neuvottelutilanteissa toimit sujuvasti myös englannin kielellä.

Koulutukseltasi olet sähkövoimatekniikan DI tai AMK-insinööri ja sinulla on valmiudet S1-pätevyyteen. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää Tekla Trimble NIS -järjestelmän käyttökokemusta. Suunnittelupäällikön tehtävä sopii sekä esimiesuraa aloittavalle tai jo esimieskokemusta omaavalle henkilölle.

Olemme kehitysmahdollisuuksia tarjoava, rohkeasti uudistuva ja osaava työyhteisö. Tarjoamme vastuullisen ja haastavan työn mielenkiintoisella alalla, hyvät työkaverit sekä panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin.


Tästä eteenpäin

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.8.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta viivyttele hakemuksesi lähettämisessä. Lisätietoa tehtävästä antaa hankinta- ja rakennuttamisjohtaja Jarkko Kohtala, puh. 0400 513 054.
 

Hae tehtävään tästä

Haku alkaa ja päättyy

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa.

Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Sijainti: Patamäenkatu 7, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!