Systemtekniker inom Sharepoint och Powershell till OKG Oskarshamn

Enfo har ett specialistteam på elva personer inklusive konsultchef som bland annat hanterar Sharepointdrift för OKG - Oskarshamns kärnkraftverk. Geografiskt är teamet placerat on-site som ligger naturnära på en halvö i skärgården 3 mil norr om Oskarshamn. I teamet ansvarar varje individ för drift och utveckling av ett visst område inom infrastrukturen på OKG såsom Windows, Linux, hårdvara, lagring, databaser, virtualisering, backup etc. Samtliga är svensktalande och i åldrarna mellan 25-55 år. IT-avdelningen på OKG består totalt av drygt 20 personer.

Arbetsuppgifter

Specialisterna på siten jobbar tätt tillsammans och hjälper varandra över de gränser som våra ansvarsområden medför. För just denna tjänst så innebär det att tillsammans med en andra person ansvara för OKG’s SharePoint-plattform med fokus på drift och vidareutveckling. Man sitter 100% på OKG och arbetsdagarna är 07:30-16:00. Övertid kan förekomma.

Kunskaper & Färdigheter

Vi söker nu efter en kompetent systemtekniker med relevant IT-utbildning och en god förståelse för IT-infrastruktur. Du har några års erfarenhet av Sharepoint och Powershell och besitter en god förståelse kring hur Sharepoint fungerar och är uppbyggt. Du pratar flytande Svenska och god Engelska

Kunskapskrav

Powershell 5.1 (DSC, Desired State of Configuration), SharePoint (DSC + disaster recovery).

Meriterande men inget krav

OfficeOnline (DSC), Brava (DSC) och Workflow (DSC) Windows, hårdvara, SQL, VMware.

Personlighet

Du är nyfiken och hungrig på att inhämta nya kunskaper och är inte rädd för att ta ansvar och åta dig nya utmaningar. Vi ser gärna att du är ödmjuk och har en professionell attityd, dels mot dina kollegor men också så klart mot kunden. Du är punktlig och ordningsam och är social och lättsam. Framförallt ska du vara en lagspelare. Du kommer att genomgå säkerhetsklassning då du kommer att arbeta på ett skyddsobjekt så du ska vara ostraffad.

Vad Enfo erbjuder

Som en del av Enfos OKG-team så öppnar sig många möjligheter för karriären om man så vill. Genom att arbeta i ett team med så många olika experter så är utbildningsmöjligheterna och vägvalen i framtiden mycket goda. Vi på Enfo och OKG, ställer oss positiva till utbildningar, att hänga med i dagens teknik och förvärva kunskaper inom området är något som värderas högt. Möjligheterna till distansarbete är dock begränsade med tanke på att OKG är ett skyddsobjekt. Teamet tillsammans med övriga IT-avdelningen har återkommande AW-event och hittar gärna på kul saker ihop utanför arbetet.

Om Enfo

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi stödjer våra kunder med olika plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa intelligentare affärsverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och publika molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. Vi är över 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

www.enfo.com

Första ansökningsdatum:
Typ av anställning: Tillsvidare

Är du säker att du vill dra tillbaka ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!