Työturvallisuuspäällikkö

Etsimme joukkoomme TYÖTURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ, joka on sitoutunut toimintamme työturvallisuuden ja työterveyden jatkuvaan kehittämiseen. Suomen toimipaikkojen työturvallisuuspäällikkönä vastaat työterveyden ja työturvallisuuden käytänteistä ja niiden kehittämisestä. Olet työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen asiantuntija ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työterveyden ja työturvallisuuden hallinnasta ja menetelmistä. Osaat suunnitella, toteuttaa, motivoida ja kouluttaa. Otat aktiivisen otteen tehtäviin ja toimit jouhevasti yhteistyössä esim. HR:n, työturvallisuus- ja QEHS-tiimien kanssa. Ymmärrät tehtaiden toiminta- ja tuotantoprosesseja, sekä osallistut keskeisesti tehdaslaajennusprojektin ja uuden tuotantolaitoksen nykyaikaisen ja turvallisen työympäristön varmistamiseen ja luomiseen. Tarjoamme haasteellisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä ja sisältää matkustusta Karkkilan toimipisteeseemme. Päävastuualueita: - Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmän toimivuuden varmistaminen, kehittäminen ja mittarointi - Sertifioinnin ylläpito ja järjestelmän vastaavuuden varmistaminen standardia vasten - Lainsäädännön seuranta ja yhteydet työterveys- ja työturvallisuusalan viranomaisiin - Henkilökunnan tukeminen työterveys- ja työturvallisuusasioissa - Yhteistyö-, valvonta- ja asiantuntijatehtävät (esim. riskinarvioinnit, turvallisuuskierrokset, turvavartit, pelastussuunnitelmat) - Koulutuksien järjestäminen, kouluttaminen (pätevyyden mukaisesti), uusien työntekijöiden perehdyttäminen - Ympäristöjohtamisen tukeminen

Työturvallisuuteen liittyvät pätevyydet (esim. työturvallisuuskortti, tulityökortti) sekä sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito katsotaan eduiksi. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, täytä hakemus palkkatoiveineen 28.4. mennessä. Aloitamme haastattelut heti, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Innolink Staff Oy toteuttaa haun rekrytointikumppanin ominaisuudessa, ja lisätietoa tehtävästä antaa Anne Kalliomäki seuraavina soittoaikoina: ma 10.4. klo 13.30-14.30 tai to 13.4. klo 13-14. Vaihtoehtoisesti voit laittaa lisäkysymykset sähköpostitse osoitteella anne.kalliomaki@innolink.fi.

Moventas

Moventas is a wind power technology expert, gearbox manufacturer and service partner with 35 years of wind industry experience. Moventas’ technology strives for lowering the cost of wind energy by innovative gearbox design and extensive service to as many as 20 different gearbox brands. Moventas’ owner is the global industrial group Clyde Blowers.

Sijainti: Jyväskylä
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!