Takuutyönjohtaja, Lehto Asunnot, Turku

Haluaisitko päästä oppimaan lisää rakentamisen laadusta?
Haemme nyt takuutyönjohtajaa Lehto Asunnoille Turun toimipisteellemme. Tämän vastuullisen ja itsenäisen tehtävän kautta sinulla on erinomainen tilaisuus oppia lisää rakentamisen laadusta ja vahvistaa asiantuntijuuttasi sen parissa. 

Takuutyönjohtajana Lehdolla
Vastaat valmistuneiden kohteidemme huolto- ja korjaustoiminnoista sekä vuositakuukorjausten järjestämisestä. Takuutyönjohtajana sinun vastuullasi on töiden organisointi, alihankkijoiden johtaminen, asiakkaiden tiedottaminen ja asiakaspalautteiden käsittely. Vastaat myös takuutöihin kohdennetusta budjetista sekä huolehdit asianmukaisesta dokumentoinnista.

Saat itse järjestellä oman kalenterisi ja vastata itsenäisesti takuutöiden hoitamisesta. Työaikoihin on mahdollista itse vaikuttaa sekä työskennellä satunnaisesti myös etänä. Vaikka tehtävä on hyvin itsenäinen, arjen askareissa taustatukenasi on muita takuutyönjohtajia.

Pääset myös halutessasi kehittämään takuutyötoiminnon lisäksi asuntorakentamisemme tuotantoketjua, sillä takuutyönjohtajana sinulla on arvokasta tietoa rakentamisen laadusta.

Millaista osaajaa etsimme?
Tämä tehtävä vaatii erityisesti itseohjautuvuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet sinnikäs ja löydät aina keinon tavalla tai toisella. Sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa ja tahdot ratkoa vaativatkin palvelutilanteet onnistuneesti. Tunnistatkin itsesi asiakaspalveluhenkiseksi ja vuorovaikutustaitoiseksi rakentajaksi, sillä tehtävässä työskennellään paljon asiakkaiden ja muiden rakentamisen sidosryhmien kanssa. Odotamme, että tunnet ja osaat soveltaa yleisiä sopimusehtoja (YSE) sekä asuntokauppalakia.

Sinulla on lisäksi:
- Rakennusmestarin tai -insinöörin tutkinto
- Kokemusta asuintalojen rakentamisesta
- Osaamista projektinjohdosta tai työmaan työnjohdosta, a
iempi takuutyönjohdon kokemus lasketaan eduksi
- Sujuvat tietotekniset taidot
- Oma auto käytettävissäsi

Työkielemme on suomi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti, kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä vielä tämän vuoden puolella.

Ota yhteyttä jo tänään!
Lisätietoja tehtävästä antaa takuutyöpäällikkömme Kari-Pekka Pudas, p. 040 773 8032.
Hae tätä tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomakkeemme oheisen linkin kautta. Kerro meille vapaamuotoisesti osaamisestasi ja liitäthän mukaan myös CV:n ja palkkatoiveesi. Lomakkeen täyttää nopeasti vain noin 5 minuutissa.
Hakuaika päättyy 27.11.2020. Tehtävä kuitenkin täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan meihin pian yhteydessä!

Haku alkaa ja päättyy

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yli 1 250 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 667,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Voimatie 6 B, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!