Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Talotekniikan projektipäällikkö + työnjohtaja

Hae tähän työpaikkaan

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Rakennamme hyviä koteja, tiloja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy, digitaalisia rakentamisen palveluja kehittävä Fira Smart Services Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 218 miljoonaa euroa. "

Haemme nyt liike- ja toimitilalinjaan Talotekniikan projektipäällikköä sekä työnjohtajaa. Talotekniikan projektipäällikkönä vastaat yhden tai useamman hankkeen talotekniikan läpiviennistä suunnittelunohjauksesta takuuajalle. Pääset mahdollisuuksiesi mukaan vaikuttamaan tuleviin hankkeisiin jo hankekehitys.- ja suunnittelu -vaiheissa, osallistut talotekniikan hankintoihin ja vastaat rakentamisajalla talotekniikkaurakoiden valvonnasta sekä kustannusohjauksesta. Taustaltasi olet LVI- tai sähköinsinööri / DI, mutta luonteeltasi utelias ja oppimishaluinen sekä kiinnostunut laajentamaan talotekniikkaosaamistasi.

Odotamme: 

  • LVI-, sähkö-, tai vastaava insinööri tai DI-koulutus
  • aiempaa kokemus rakennusalalta, suunnittelutausta eduksi
  • Ymmärrys kustannusten muodostumisesta tai laskentaosaaminen eduksi
  • Hyvät viestintä-, ja yhteistyötaidot
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • neuvottelu- ja sopimusosaamista sekä eri urakkamuotojen hallitsemista

 

Talotekniikan työnjohtajana toimit osana työmaaorganisaatiota ja mahdollistat osaltasi talotekniikan laadukkaan toteuttamisen. Toimit tiiviissä yhteistyössä talotekniikan projektipäällikön kanssa ja voit olla myös talotekniikkaopintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Lisätietoja tehtävistä antaa Talotekniikkapäällikkö Anna-Mari Pukki puh. 050 381 5487

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Talotekniikan projektipäällikkö + työnjohtaja
  • Fira, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Fira

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

”Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!