Postitorvenkatu 14, Tampere

Talous- ja palkkahallinnon assistentti

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme asiakkaallemme Meisenet Oy:lle reipasta ja oppimishaluista

TALOUS- JA PALKKAHALLINNON ASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiysloman sijaisuus) työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä Tampereella.

Toimenkuvaasi kuuluvat pääasiallisesti ostoreskontran hoito, asiakasyritysten ostolaskujen käsittely ja tiliöinti. Työhön sisältyy myös palkanlaskennan ja kirjanpidon avustavia töitä.

Koulutukseltasi voit olla merkonomi tai tradenomi. Toivomme, että sinulle olisi kertynyt jo jonkin verran kokemusta alalta, esimerkiksi ostoreskontran hoitoon liittyvistä tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta aitoa kiinnostusta sähköiseen taloushallintoon sekä tilitoimistoympäristössä työskentelyyn. Olet huolellinen, oma-aloitteinen ja joustava. Hallitset monia asioita samanaikaisesti ja sinulla pysyvät langat käsissä kiireenkin keskellä. Taidat niin asiakaspalvelun kuin tiimityöskentelynkin. Kannat vastuun omasta työstäsi. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea sekä hallitset perustaidot englannista.

Meisenet panostaa työntekijöidensä perehdytykseen sekä hyvinvointiin tarjoamalla heille kattavat edut esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietujen, hierontaedun ja sairaskuluvakuutuksen muodossa. Työ painottuu toimistoaikoihin, mutta työaika on liukuva ja töitä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Voit hakea tehtävään viimeistään 30.9. mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi . Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen ja työntekijän välillä. Työn toivottu aloitus on mahdollisimman pian, joten haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työsuhteen kesto on ainakin 31.8.2021 asti. On mahdollista, että työt jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena tämän jälkeenkin.

Jos haluat keskustella tehtävästä, tiedusteluihin vastaa Eezyn Tuija Pulkkinen, tuija.pulkkinen@eezy.fi tai +358 50 359 5212.

Työpaikasta lyhyesti

  • Talous- ja palkkahallinnon assistentti
  • Meisenet Oy, Postitorvenkatu 14, Tampere
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Meisenet Oy

Meisenet Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköisiä tilitoimiston palveluita. Palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi reskontranhoito, kirjanpito ja tilinpäätös, palkanlaskenta sekä neuvonta- ja konsultointipalvelut. Yritys sijaitsee Tampereella. Voit tutustua tarkemmin yrityksen toimintaan osoitteessa www.meisenet.fi

Puhelin: 0201664200
Sijainti: Postitorvenkatu 14, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!