Talousjohtaja

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama kaakkoissuomalainen energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian tuotanto, myynti ja verkkotoiminta. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 120 miljoonaa euroa ja konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa.  Olemme alueemme merkittävin energiayhtiö asiakasmäärällä mitattuna. Palvelemme yli 100 000 asiakasta pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Elimäellä ja Kotkassa.

Nykyisen talousjohtajamme siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen, etsimme

talousjohtajaa

vastaamaan konsernin ja yhtiöiden taloushallinnosta.

Vastuullasi on konsernin ja yhtiöiden

  • sisäinen ja ulkoinen laskenta sekä tilinpäätökset
  • rahoitus ja verotus
  • taloushallinnon tiimin johtaminen
  • konsernin hallinto- sekä IT-toiminnot

Sinua tarvitaan kehittämään ja johtamaan talouden seurantaa sekä raportointia. Toimit taloustiimin ja hallinnon esimiehenä. Vastuullesi kuuluvat myös rahoitus, HR-toiminnot, IT-palvelut, kiinteistöt ja vakuutukset. Talousjohtajana raportoit konsernin emoyhtiön toimitusjohtajalle ja toimit johtoryhmän jäsenenä.

Olet aikaansaava ja myös käytännön työhön pystyvä kehittäjä sekä osaava tiimipelaaja. Sinulla on vahva tausta liiketoimintalähtöisenä ja analyyttisena taloushallinnon ammattilaisena, ja näyttöjä konsernilaskennasta sekä raportoinnin kehittämisestä. Aiempi kokemus HR-, rahoitus-, vakuutus- ja IT-tehtävien johtamisesta edesauttavat työssä menestymistäsi. Pystyt nopeasti ottamaan haltuusi avainroolisi konsernissa. Kykysi omaksua ja toteuttaa uusia asioita on vahva.

Tarjoamme merkittävää ja vastuullista roolia uudistuvassa ja kasvua rakentavassa energiayhtiössä. Saat tueksesi eri alojen ammattilaisista koostuvan vahvan asiantuntijaorganisaation ja nykyaikaiset työvälineet.  

Toimipaikkasi on yhtiön pääkonttorissa Elimäellä, lisäksi yhtiössämme työskennellään myös joustavasti etänä. Toimita ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.10.2020 mennessä hakulinkin kautta. Jos haluat keskustella positiosta tai hakemuksestasi, ota yhteyttä: Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant liena.silen@eezy.fi p. 040 4826770

Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta ksoy.fi ja lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Aku Pyymäki 26.10. klo 13–15 ja 28.10. klo 13–15 p. 05 778 0251

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Kymenlaakson Sähkö Oy

Kymenlaakson Sähkö Oy on eteenpäin katsova energiayhtiö, joka on tuonut suomalaisille virtaa arkeen jo yli sadan vuoden ajan. KSOY toimittaa sähköä yli 100 000 asiakkaalle, joiden tarpeet ja toiveet se tuntee. Panostamme monipuoliseen energiantuotantoon, sähköverkon kehittämiseen ja teemme pitkäjänteistä, tuloksiin tähtäävää työtä ihmisen, ympäristön ja yhteiskunnan puolesta.

Sijainti: Kouvola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!