Talouspäällikkö

Haemme nyt vakituiseen työsuhteen

Talouspäällikköä

Talouspäällikkönä pääset työskentelemään mielenkiintoisten talous- ja kiinteistötehtävien parissa sekä kehittämään konsernimme taloushallintoa. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä tarkkuutta vaativaan tehtävään sekä ajantasaisia tietoja ja taitoja taloushallintoon liittyen.  


Etsimällämme henkilöllä on:

- Liiketoimintalähtöinen ajattelutapa ja ennen kaikkea halu kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi

- Soveltuva koulutustausta (esim. KTM tai tradenomi)

- Kokemus yrityksen ulkoisesta- sekä sisäisestä laskennasta

- Näkemystä taloushallinnon prosesseista ja niiden kehittämisestä

- Aiempi kokemus rahoitukseen, vakuutuksiin, GDPR asetuksiin, kiinteistöjen talousohjaamiseen tai ARA lainsäädännön tuntemukseen liittyen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän sekä näköalapaikan kasvavassa konsernissa huikeiden työkavereiden ympäröimänä. Pääset mukaan kasvattamaan ja kehittämään omaleimaista ja modernia liiketoimintaamme. Tulevaisuudessa pystymme tarjoamaan myös työnkuvaan liittyvää etenemispolkua konsernimme sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 4442478. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 30.11.2020 mennessä Personnelin kotisivujen kautta www.eezypersonnel.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Master Yhtiöt Oy

Master Yhtiöt on rakennus-, kiinteistökehitys- ja vähittäiskaupanalalla toimiva konserni. Perustamme toimintamme osaaviin ihmisiin, rohkeisiin unelmiin sekä rehtiin ja aitoon tekemisen meininkiin. Master Yhtiöt Oy on Master Yhtiöt -konsernin emoyhtiö ja koko konsernimme liikevaihto on n. 32 milj. €

Puhelin: 0504442478
Sähköposti: timo.riissanen@eezy.fi
Sijainti: Masterintie 1b 6, 80710 Lehmo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!